Noutati :

Timisoara va da cei mai buni meseriasi! Tinerii vor fi asteptati la centrul de excelenta, cu masa si casa asigurate

27 noiembrie, 2015 - 02:40 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Un centru de excelenta pentru viitorii meseriasi va fi deschis la Timisoara prin contributia primariei. Elevii care vor invata aici vor avea asigurata nu numai cazarea, ci si masa. Toate acestea pentru a fi incurajati sa vina la Timisoara sa invete meserie.

Ideea a fost desprinsa in urma unei intalni a primarului Timisoarei, Nicolae Robu cu ambasadorul Germaniei la Timisoara.

Vrem sa facem un centru de excelenta pentru meseriasi. La Colegiul Ferdinand e scoala de meserii, vom continua sa investim si suntem in etapa de analiza pentru a oferi o locatie unde sa dezvoltam acest centru de excelenta unde vom avea laboratoare si cadre didactice, instructori formatori si vom incerca sa venim cu facilitati: sa oferim conditii bune de cazare si servire a mesei chiar cu suport financiar pentru cei care urmeaza cursurile acestei scoli. Nu stiu cat ne vom putea intinde cu sprijinul, dar v-am facut cunoscute dorintele pe care le avem. Urmeaza sa vedem care ne sunt putintele. Vom stabili si numarul de elevi cu care vom porni la drum”, a declarat Nicolae Robu.

Deocamdata primarul nu a putut sa spuna cati elevi ar putea invata in acest centru si nici de cand ar putea functiona.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...