Timisoara va avea o banca de tesuturi umane! CJT a alocat terenul, langa Spitalul Judetean

TIMISOARA. Spitalul Judetean Timisoara si Consiliul Judetean Timis vor construi, cu sprijinul financiar al Ministerului Sanatatii, o banca de tesuturi umane la Timisoara.

Noi am alocat terenul necesar, de 450 de metri, in zona Spitalului Judetean. Nu vom renunta nici la constructia maternitatii din aceeasi zona. Proiectul este finantat de Ministerul Sanatatii. Este foarte important sa avem aceasta banca de tesuturi in Timisoara mai ales ca nu va mai fi nevoie de deplasari in alte orase„, a declarat Constantin ostaficiuc, presedintele CJT.

Si directorul Spitalului Judetean Timis a explicat motivele pentru care se doreste construirea acestei banci de tesuturi, spunand ca este vitala pentru Timisoara.

Va fi construita intre Spitalul Judetean si Ortopedie. Este un proiect al Spitalului Judetean si Consiliul Judetean Timis si a fost deja aprobat de Ministerul Sanatatii„, a declarat Gheorghe Noditi, directorul Spitalului Judetean Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.