Noutati :

Timisoara, un pic mai luminata. Locurile si strazile unde se extinde reteaua de becuri si unde se imbunatateste iluminatul

15 februarie, 2018 - 09:25 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
4

TIMISOARA. In orasul care strazile se cufunda-n bezna nopti la randul din pricina penelor de curent, in orasul care a castigat titlul de capitala Culturala a Europei sub sloganul Lumineaza orasul prin tine!, sunt planuri mari pentru reteaua de iluminat stradal in 2018.

CITESTE SI: Aquapark, fantani muzicale si ornamentale, studiu pentru metrou, lucrari la spitale si scoli si o multime de alte studii. Cum se impart banii din bugetul local, in 2018, la Timisoara 

Potrivit proiectului de buget intocmit de primarie, sunt prevazuti aproximativ 1.000.000 de lei pentru cateva lucrari de extindere a iluminatului si o multime de studii pentru extinderi si reintregiri de retele.

Astfel, se vor intocmi proiecte tehnice si se va trece la executie pentru extinderea iluminatului public in Parcul Botanic si intre strada Siemens si Calea Buziasului.

Au fost prevazuti bani si pentru studii de fezabilitate pentru extindere iluminat public pe strada Martir C-tin Valceanu, pe strada Drubeta 97, intre strazile Constructorilor si Macin, pe str. Grigore Alexandrescu, intre Calea Torontalului si Aleea Viilor, pe strada de legatura intre b-dul Bulbuca si Podeanu, reintregire de retele, atat in nordul, cat si in sudul orasului.

Va reamintim, Proiectul de buget pe 2018 va fi pus in dezbatere publica luni, 19 februarie, de la orele 15.00, la sediul primariei, pentru ca orice timisorean interesat de felul in care se cheltuiesc banii orasului sa poata veni sa-si spuna parerea.

Proiectul de buget pe 2018 poate fi consultat aici.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Bravo Bianca!
    ” sunt prevazuti aproximativ 1.000.000 cateva lucrari de extindere a iluminatului „

  2. Foarte bine, dar ar trebui rezolvata problema iluminarii trecerilor pietonale; uun exemplu (din multe posibile) sensul giratoriu de la spitalul municipal, sau, inclusiv in centru, la 100 m dePMT trecerea de pietoni (insula) NU ESTE ILUMINATA.

  3. parcul justitiei, pe diagonala de primarie, inca este in paragina. becurile/bateriile sunt inca lipsa. lumina lipsa. creierul primarului lipsa.

  4. catastrofa totala