Noutati :

Timisoara si comunele periurbane intra in carantina. Rata de infectare cu COVID-19 se apropie de 8 la mie. Decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis

6 martie, 2021 - 04:09 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
76

TIMISOARA. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit pentru a decide daca se impune sau nu carantinarea Timisoarei si a comunelor periurbane, avand in vedere ca rata de infectare cu COVID-19 se apropie de 8 cazuri la o mie de locuitori in oras.

Alaturi de Timisoara vor fi carantinate Dumbravita, Giroc, Ghiroda, Mosnita Noua.

Spitalele sunt pline de cazuri grave si foarte grave de pacienti care se lupta cu boala.

In Timis, rata de infectare cu COVID-19 este 5,48 de cazuri la o mie de locuitori, în timp ce la Timisoara este 7,49 cazuri la o mie de locuitori.

Decizia de carantinare a fost luata cu 30 de voturi pentru, 4 impotriva si 4 abtineri. Printre cei care au votat pentru intrarea in carantina se numara primarul Timisoarei, Dominic Fritz.

Decizia finala apartine sefului DSU si secretar de stta in cadrul MAI, RAed Arafat care urmeaza sa dea un ordin in acest sens.

Carantina va dura 14 zile, incepand cu 08.03.2021, ora 00.00.

Asadar. CJSU Timis a decis ca Timisoara sa intre in carantina pentru 14 zile, dupa ce Institutul Nationa de Sanatate Publica a recomandat intrarea in carantina a orasului, in urma cu cateva zile.

Va reamintim, in judetul Timis, sambata, rata de infectare era de 5,48 cazuri de COVID-19 la o mie de locuitori. La Timisoara, rata de infectare a ajuns la 7,49 cazuri la o mie de locuitori.

Ratele la comunele periurbane sunt: Dumbrăvița – 10,28, Ghiroda – 6,63, Giroc – 10,56, Moșnița Nouă-11,26.

Anuntul Prefecturii Timiș:

Astăzi, în cadrul Comitetului Județean de Situații de Urgență Timiș, au fost invitați următorii: domnul secretar de stat – Raed Arafat, domnul Cristian Oancea – directorul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr.Victor Babeș Timișoara, domnul Dorel Săndesc – vicepreședintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, domnul Raul Pătrașcu – managerul Spitalului Județean Timișoara și șeful secției de boli infecțioase a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, domnul Virgil Musta.
După analiza atentă a tuturor datelor primite din partea Direcției de Sănătate Publică Timiș și a specialiștilor în cadrul Comitetului Județean de Situații de Urgență Timiș, s-a decis că, începând cu data de 8 martie 2021 ora 00:00, pe raza Municipiului Timișoara, Comunei Moșnița Nouă, Comunei Ghiroda, Comunei Giroc și Comunei Dumbrăvița din Județul Timiș – pentru o perioadă de 14 zile, se vor aplica o serie de măsuri obligatorii pentru toate persoanele care se află permanent în zona menționată, sau doar o tranzitează. Aceste măsuri au ca scop prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Totodată, în completarea acestor măsuri domnul Zoltan Nemeth, prefectul județului Timiș, a purtat în ultimele 24 de ore discuții atât cu vpicepremierul României – Dan Barna, cât și la nivelul Ministerului Sănătății – astfel încât, în cel mai scurt timp, se va trimite spre Timișoara un număr mai mare de doze de vaccin pentru a putea accelera campania de imunizare a timișenilor.
Conform deciziei luate în CJSUT, începând cu data de 8 martie 2021 ora 00:00, în perimetrul vizat, este strict interzisă intrarea/ieşirea în/din zona carantinată prin alte zone şi căi de acces decât cele deschise circulaţiei publice de pe drumurile naţionale, judeţene, comunale şi forestiere.
Circulaţia şi staţionarea persoanelor în spaţiile publice, din interiorul zonei carantinate, sunt interzise, cu excepţia motivelor bine justificate, pe baza declaraţiei pe propria răspundere, legitimaţiei de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angajator.
Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/ gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura, precum și intervalul orar necesar desfășurării activității;
Totodată, în interiorul localităţilor, se interzice circulaţia persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri.
În perioada următoare, se va limita programul de lucru cu publicul al operatorilor economici din domeniul comercializării de bunuri alimentare şi nealimentare până la ora 20,00, cu excepţia farmaciilor şi a staţiilor de distribuţie carburant care pot avea program non-stop.
Se va limita numărul de persoane în incinta magazinelor/ supermagazinelor/ hipermagazinelor la maximum 30% din capacitate, cu respectarea normelor de distanţare fizică.
În cazul centrelor comerciale și a parcurilor se limitează accesul persoanelor astfel încât să se asigure 8 mp/persoană, cu respectarea normelor de distanţare.
Totodată se interzic următoarele activităţi:
1. organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise şi deschise;
2. organizarea de evenimente şi/sau activităţi private pentru copii în spaţii închise, cum ar fi evenimente aniversare, locuri de joacă;
3. activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, inclusiv al teraselor, în interiorul şi exteriorul clădirilor;
4. activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc;
5. organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice organizate în baza Legii nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, republicată;
6. organizarea şi desfăşurarea activităţilor de tipul spectacolelor şi/sau concertelor;
7. activităţi culturale, ştiinţifice, artistice sau de divertisment în spaţii închise sau deschise;
8. toate activităţile şi competiţiile sportive, individuale sau colective, care se desfăşoară în spații închise sau deschise, inclusiv săli de fitness, cu excepţia evenimentelor profesioniste organizate de federaţiile de profil;
9. organizarea pieţelor pentru produse nealimentare, a târgurilor, oboarelor, iarmaroacelor şi pieţelor de vechituri.
Prin excepție de la prevederile menționate anterior, este permisă activitatea de comercializare a florilor/aranjamentelor florale în data de 08 martie 2021
Începând cu data de 13.03.2021, ora 05:00, în zilele de sâmbătă și duminică, centrele comerciale își vor suspenda temporar activitatea pe perioada aplicării măsurii carantinei zonale, cu excepția operatorilor economici care comercializează produse alimentare, farmaciilor, curățătoriilor, magazinelor care comercializează hrană pentru animalele de companie. Vor putea comercializa, în zilele de sâmbătă și duminică, produse alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice, în sistem de livrare la domiciliu, operatorii economici din centrele comerciale (zona de fast food). Își suspendă temporar activitatea, în zilele de sâmbătă și duminică pe perioada aplicării măsurii carantinei, inclusiv operatorii economici din centrele comerciale care au acces din exterior (parcare) în magazinele comerciale.
Începând cu data instituirii măsurii carantinei zonale, agenții/operatorii economici în domeniul comercializării produselor nealimentare își vor suspenda temporar activitatea pe perioada aplicării măsurii în zilele de sâmbătă și duminică, cu excepția operatorilor economici care comercializează produse alimentare, farmaciilor, curățătoriilor, magazinelor care comercializează hrană pentru animalele de companie.
Având în vedere situația deosebit de gravă prin care trece acum sistemul local de sănătate, facem apel la populație să respecte cu strictețe noile măsuri impuse, astfel încât, în cel mai scurt timp, rata persoanelor infectate să înceapă să scadă.
Descarca AICI declaratia pe propiria raspundere, cu care poti circula in carantina!

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 76comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Și dacă numărul nu va scădea după 14 zile, vrem să vedem demisii!!

  • Dar daca se va plafona revii pe site sa multumesti?

   • Astept sa se faca 60 teste pe zi ca la Vaslui. Dupa aia mai comentam!

  • Scade numarul daca reduc si testarile! Ce naiba! Voi nu vedeti realitatea ca ne laudam in testari sa cheltuim multi bani pe aceste testari de rahat!

  • ma mai terminati odata cu tampeniile…in toata lumea cand s-a ajuns la un anumit nivel de infectare s-a intrat carantina…punct…nu e descoperirea lui arafat sau a lui frit si nu se poate altfel, ca daca se putea nici un politician nu ar fi votat pentru asta…e sinucidere politica
   nu vrea nimeni sa ajungem ca in ecuador acum un an, cand adunau mortii de prin apartamente cand anuntau vecinii ca pute ca nu mai aveau locuri in spitale unde sa ii trateze

   • Nu în toată lumea…

   • Sursa: https://kurier.at/wissen/gesundheit/coronavirus-schwere-covid-19-verlaeufe-haengen-mit-unseren-genen-zusammen/401196362

    Variația genică este absentă la patru la sută din populație!

    Aceste celule ucigașe au la suprafață receptori activi speciali. Acestea includ receptorul NKG2C, care comunică cu o celulă infectată prin intermediul uneia dintre structurile sale specifice de suprafață, HLA-E. Această interacțiune duce la distrugerea celulelor infectate cu virus.

    În aproximativ patru la sută din populație, receptorul activant NKG2C lipsește din cauza unei variații genetice, în aproximativ 30 la sută din populație receptorul este doar parțial prezent. Un grup de cercetare de la Centrul MedUni pentru Virologie, condus de Puchhammer-Stöckl, în cooperare cu medicii de la Clinica Favoriten din Viena, a arătat că în special persoanele cu o absență parțială sau completă a receptorului NKG2C dezvoltă cursuri severe.

   • Mama ce puțea in Ecuador acum un an, exact cand am fost si eu pe acolo! Si in Antarctica puțea la fel dupa ce au mierlit-o 3.000.000 de pinguini. Am fost prezent si acolo! Hai plimba ursu’! Stai pe Facebook si halesti tot ce scrie acolo??

  • HA HA HA HA

 2. nu se poate asa ceva, astia ne baga in rahat pe toti. Ar trebui sa iesim in strada. Oamenii astia nu au discernamant, solutii, nimic….. Lui Fritz ii convine sa isi ascunda incompetenta ne baga in carantina.

  • o adunatura de idioti . Toate tarile europene au iesit in strada noi stam si plecam capu . Mi-e sila de poporu roman …. cat despre Fritz , un gunoi slab care ar trebui sa isi dea demisia…

   • Nu vrei sa te duci tu pe luna ? Daca ti-e sila de poporul roman ?

  • foarte bine spus! chiar ca IMCOMPETENTA

  • Iesi in aia a matii in strada. Perfect ar fi si fara masca! O sa-ti iei amenda de a doua oara nu mai comentezi rahaturi pe site-uri de stiri!

 3. Super! Daca isi bat joc si sfideaza populatia, ii vom sfida. Vom avea grija sa umblam mai mult ca niciodata! Daca pana acum am lucrat de acasa, voi incepe sa merg la birou – cu declaratie se poate. Faceam cumparaturi online, voi merge la supermarket – cu declaratie se poate. Cu prietenii nu ma voi mai intalni in oras, ne vom vizita – cu declaratie prin care ajuti varstnici se poate umbla. Voi iesi la plimbare pe jos si cu bicicleta – cu declaratie se poate. Imi pregatesc contractul de colaborare cu Glovo – cu legitimatia se poate circula liber. Asadar, solutii sunt.

  • Asta doar daca nu intelegi ca trebuie sa stai acasa daca vrei ca pe viitor sa circuli liberi si sa nu ii mai f… in gura pe toti.
   Si ca persoana ta e un gunoi egoist caruia ii pasa doar de curul lui.Asa ca plimba-te ca intr-o zi sigur nu te vei mai plimba.

   • Bă ești prost da prost că mie rușine că trăiesc în scrie și epocă CU tine , prost . Î-mi este rușine că trebuie să scriu unui asemenea limnriv

    • Bine ca nu-ti este rusine de limba pe care o vorbesti, dar mai ales in care nu esti in stare sa comunici in scris. Analfabetule! Uita-te cum scrii: Bă ești prost da prost că mie rușine că trăiesc în scrie și epocă CU tine , prost . Î-mi este rușine că trebuie să scriu unui asemenea limnriv. Cam cate greseli gramaticale crezi ca ai facut? Du-te mai la scoala caci pana acum, ai pierdut vremea. Dupa ce inveti sa scrii corect romaneste, poti sa mai apari pe aici. Chiar nu ti-e rusine?

   • Stai tu acasa si spanzuta-te de gat cu ei…. Niste idioti cu toții! Ne manipulează cum vor ei si grav e ca mai sunt si idioti care sunt de acord…. O adunatura de idioți!

  • Acelasi mesaj l-ai pus si pe Tion cu aceleasi greseli gramaticale. Bah frate, nu mai sunt bani la partid de angajeaza doar postaci analfabeti?
   Pune mana pe-o carte, o sa te ajute in viata!

 4. Vom fi pe strazi mai mult decat pana acum si bineinteles cu declaratie.

  • Succes ! Vezi sa iti iei si o patura ca noaptea iti ingheata farama de creier pe care o ai !

 5. Revoluția bunei guvernări !! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  Vă mai aduceți aminte de echipa care a făcut-o Kasperl Fritz Witz Figur pentru combaterea pandemiei in frunte cu specialiștii ca JURMA care ne spunea ca după Revelion se vor inregistra peste 10 000 de cazuri și va fi declarată stare de urgență ???
  Atât pot acești oameni ! Minciuni și manipulări mai perverse decât ciuma roșie !

 6. Aceasi aglomeratie la hypermarket…dar o sa avem cu toti hartiile in regula…. woaaa ce mare masura….

 7. Fritz anul acesta:
  -baga orasul in carantina,om
  -isi deleaga toate atributiile ca habar nu are de nimica
  -pune un mitic trimis de Barna sa fie city manager,il baga si la Retim in consiliu
  -repune director la un teatru un amic de-a lui cu care joaca impreuna in videoclipuri muzicale,nu ii mai pasa de banii orasului si nu mai depune recurs
  -la fel la Colterm, numiri pe interese
  -toti dinozaurii din primarie sunt in aceleasi functii
  -nici-un proiect de-a lui macar pe un trotuar sau strada de 1m

 8. Sa va ia drequl de satanisti , Slugile Elitei și cine va v-a mai vota vreodată .

 9. Iar completam declaratii ca sa mergem la piata dupa ceapa verde??Sau nici asta nu va mai fi…..Mai,sunteti tampiti,sau ne credeti pe noi decerebrati????Cu Spitz-fritz asta…..am luat cea mai mare ,,plasa,,!!GHINION!!

 10. USR Victorie! Ne-ati invins!

 11. Hai ma putzoilor, iesiti in centru daca aveti tupeu. Ca asa pe net poate oricine sa urle.

 12. Asta doar daca nu intelegi ca trebuie sa stai acasa daca vrei ca pe viitor sa circuli liberi si sa nu ii mai f… in gura pe toti.
  Si ca persoana ta e un gunoi egoist caruia ii pasa doar de curul lui.Asa ca plimba-te ca intr-o zi sigur nu te vei mai plimba.

 13. Vreti sa epurati Timisoara de mosi si babe ? Nu o sa mai ramana nici urma de timisoarean ca voi tinerii musculosi si prost crescuti nu sunteti de pe aici.Voi ati adus virusul de pe coclaurile prin care umblati . Credeti ca ne puteti omori pe toti ? NU .Cineva acolo sus are ac si de cojocul vostru de raspandaci de COVID-19

 14. Mai atomic, eu zic sa asteptam sa crape unul din familia ta de guvid, apoi imi arati mie mormantul si eu ma duc sa ma chis pe el. De acord?

 15. Vine ea curand vremea cand toti cei care au semnat acest akt satanist in frunte cu arahatul vor raspunde in fata tribunalelor militare. ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU!

 16. Vreti sa epurati Timisoara de mosi si babe ? Nu o sa mai ramana nici urma de timisoarean ca voi tinerii musculosi si prost crescuti nu sunteti de pe aici.Voi ati adus virusul de pe coclaurile prin care umblati . Credeti ca ne puteti omori pe toti ? NU .Cineva acolo sus are ac si de cojocul vostru de raspandaci de COVID-19

 17. Dragi timisoreni, asistam fara doar si poate la cea mai execrabila si meschina conducere pe care frumosul nostru oras a avut-o vreodata. Este extrem de dureros ceea ce se intampla, efectele psihologice asupra copiilor care stau inchisi in casa pentru a face cursuri se vor face simtite in curand. Arafat efectiv nu face absolut nimic pentru a veni in sprijinul cetatenilor, tot noi suntem de vina pentru situatia dezastroasa a acestei molime. Se putea gandi un plan de intarire a metabolismului pentru cetateni prin medicamente, vitamine, dar se prefera ingradirea oamenilor pentru ai saraci, chinui, batjocori. Cand te mai gandesti ca usr-isti au mai pus un bener in care spunea ,, psd te vrea sarac. Psd este un partid de hoti dar sunt mai umani decat acesti oameni noi. Doresc tuturor timisorenilor sanatate si numai bine.

 18. Mai ochiul_tulbure: Eu zic sa asteptam sa crape unul din familia ta si sa procedez la fel cu ce propui tu. De acord?

 19. Eu lunii ma duc in centru si protestez. Nu se poate asa ceva ! Haideti sa facem ceva

  • Stai linistit nu trebuie sa mergi tu singur … deja rabdarea adevaratilor timisoreni e cam pe duca sa nu se trezeasca neamtu cu un protesc din partea galeriei Poli Timisoara si restul cetatenilor atunci va intelege si el in ce oras a ajuns sa fie primar

  • Bună seara,
   Oamenii sunt diferiți. Diferiți ca nivel intelectual, cultural, ca religie etc. Toți avem drepturi și obligații. Drepturile nu ne sunt date de către un primar sau președinte. Eu mă plimb zilnic prin centru. Cu mască, distanțare, acum și cu declarație. Nu este nimic ilegal. Dacă din întâmplare ne plimbăm 1000 de persoane (ceea ce nu cred), poate vin „autoritățile” și ne trimit acasă. Dreptul lor să vină, al nostru să ne plimbăm.

 20. Proasta-i lumea,pt orice tusa si muc in nas fug toti speriatii sa-si faca testul,criminalii asteapta prada ca rechinii.Bine-au spus actualii jupani ai lumii,,vom conduce goimii inspre noua ordine mondiala,precum stramosii nostri babilonieni, turmele de oi si capre,,

 21. DEMISIA PAMPALULUI FRITZ !
  Lascau si consilierii corporatisti se bucura de carantina ca pot sa bage lejer PlayStation 24/7. Fara carantina trebuiau sa mearga la munca unde se fereau de flecmele cetatenilor nemultumiti ca pampalaii astia au pus pe butuci orasul.

 22. Mesterul pilangiu Toma Iosif , adica unul care tragea cu pila inainie de 1990 pe la atelierele scoala ale Politenicii, ridicat de psdisti la rang de primar al Girocului, are putina dreptate. Politica insa il orbeste si nu vede pana la capat. Nici nu-i de mirare. La nivelul lui intelectual, a ajuns prea departe. Are putina dreptate pentru ca a ajuns la concluzia lui Friz: „N-are niciun rost sa fie carantinate localitatile periurbane care sunt de fapt niste dormitoare pentru mii de cetateni, in restul timpului sunt in Timisoara de unde iau si Covid-19 si-l duc acasa ca sa-l dea la unii mai batrani care au venit la ei sa aiba grija de nepoti, iar Timisoara sa nu fie carantinata”. Mesterul a intors-o cand e vorba de vinovatii: Fritz e vinovat ca vrea sa fie carantinate si localitatile periurbane, nu invers, adica Timisoara si localitatile periurbane. Cat e de destept acest primar se vede din CV. https://www.giroc.ro/attachments/article/1/CV%20Iosif-Ionel%20TOMA.pdf ;Adica in anii in care pana si femeile de serviciu au ajuns sa faca facultati in Politehnica, el a stat acolo 18 ani nu s-a ales nici macar cu o diploma de subinginer, in schimb dupa 2000, adica dupa ce a ajuns primar inca odata a facut Ţ licente si mastarate. Plin este de diplome universitare. Nu-i lipseste nci doctoratul . L-a facut in doi ani, mi-a soptit un comentator. La Univesrsitatea de Stiinte Agricole Banatul Timisoara. Halal tara. Se vede cel mai bine unde s-a ajuns dupa ceea ce se intampla in politie. Cam peste 5 ani va fi un dezastru total in invatamat. Vor iesi la pensie „ultimii mohicani”/ „dinozaurii”, adica cei care au facut scoala pe bune pana in 1980. Ultimii 10 ani ai comunismului au constituit inceputul dezastrului in invatamant. Dupa 1990 s-a continuat. Invatamantul privat a daramat orice urma de bun simt. Astazi cu teste online se fura pe fata. Profesorul Gologan, antrenorul olimpicilor romani zicea zilele trecute ca la Olimpiada de Matematica ( online) 20% au fost furaciuni. Chiar un mare #rezist a chemat meditaorul fiului sau sa stea langa el ca sa-i rezolve problemele. N-are nicio sansa aceasta tara. Mai bine ar lua-o America, dupa modelul Puerto Rico. Poate asa ar mai fi o speranta.

 23. MI-AM LISTAT DECLARATII O SA UMBLU MAI MULT CA NICIODATA DOAR DE-AL DRACU, AM 6 MOTIVE DE CARE POT SA ABUZEZ

  • Sa umbli pana te-o opri tatal meu de la groapa…utate dumnezeu al bun de defect/a
   Superb ar fi sa si experimentezii vre-o luna acest virus ..persoana inteligenta ce esti !!!

 24. Minunat ! In loc sa alocați un număr mai mare de vaccinuri pentru zona de vest soluția voastră este carantina. V-ati gândit vreodată la faptul ca prin zona de vest se întra cel mai mult în tara ? Evident ca nu….pentru ca nu sunteți capabili. Cel mai simplu lucru e sa închideți totul , nimeni nu se gândește la faptul ca un trafic enorm pe partea de vest aduce inerent și un număr mai mare de infectări in rândul populației. Sa va mai spun încă o data poate in final va dați seama…..suplimentati dozele de VACCIN !!!!!!

 25. Am si eu o intrebare pentru lingaii lu Fritz…Migrantii care dorm prin parcurile Timisoarei si se pisha si kk (la propriu) pe Timisoara ce trebuie sa completeze in declaratie la locul si motivul deplasarii???

  • Pe aia-i aranjeaza agevaratii cutitari banateni. Cu cate-o lovitura la artera femurala.

 26. Cind ati votat la ce v-ati gindit, tovarasi! Acum toti sunteti destepti! Pau daca a fost votat un insivid fara expertiza! Lasa ca este bine asa, ca pina la alegerile viitoare uitati TOT!

 27. Acum, intrebarea-i alta: cand ies Dumbravita, Giroc sau Mosnita din carantina? Conform ordinului curent, sau conform noului ordin? Daca-i conform noului ordin, inseamna ca duminica cei din cele trei periurbane au bilet de voie?

 28. Mă duc să-mi fac niște ochiuri. După aia merg să cumpăr popcorn de la supermarket. Regim ca pe vreme de ciumă.

 29. Prieteni dragi pregatiti-va pt o lunga carantina(nici vorba ca sa se termine in 14 zile)..din pacate traiam intr-o lume indobitocita de tv si de un sistem corupt la nivel mondial.Le doresc tuturor celor care sunt speriati de virus ,carantinare placuta!!!,sa stati in casa si sa trageti jaluzele pt ca cica noua tulpina patrunde prin ferestre ca si lumina soarelui.

  • Din cauza unor handicapați ca tine suntem unde suntem. Că îți bați joc de cei ce au respectat măsurile de protecție, că minimizezi riscurile pandemiei la o bătaie de joc. Asta în condițiile în care au murit 20 de mii de români din cauza virusului într-un an.
   Dormi liniștit noaptea, criminalule?

   • Cat de prost esti!!!n-as fi crezut ca exista un asemenea exemplar retard ca si tine:)),…vezi asta e diferenta intre mine si tine, eu sunt open mind (pot accepta ca oamenii au pareri diferite ca doar suntem diferiti,dar tu in schimb esti incuiat nu ai rasarit nici orizont)si inca ceva rerdatule,nu am spus nicaieri ca nu am respectat regulile…deci nu am ce remuscari sa am.

   • din cauza unor oi proaste ca tine suntem in carantina. oi proaste care inghit orice li se spune

 30. Ce bine ca am facut vacin ! Eu pot sa ma plimb linistit :))

  • Poti sa fi linistit,sper doar ca sa nu ajungi lihnit…se pare ca multa lume nu intelege ca o carantina inseamna pierderi masive de bani,poate ca unele persoane isi pot pierde locul de munca…asta este macar murim de foame sanatosi

   • Daca mori de foame, calcă-ți pe inimă și fă o cerere la primărie de ajutor social. Sunt sigur că Fritz te va ajuta sa treci cu bine peste astea doua săptămâni.

   • Poate nu stii, asta se vede si dupa cum scrii, romanii in 2020 au facut economii cu 15% mai mult decat in 2019. Deci bani sunt. S’apoi la munte si la mare am vazut inghesuiala mare. Parca nu era nicio problema. Doar restaurantele care n-au avut terase au avut ceva pierderi. In rest economia merge. Unde dracu vedeti voi ca nu merge? Dati exemple!

    • Esti caz pierdut daca o crezi pe aia cu economiile. Somn usor, retardatule

 31. Cu greseli gramaticale sau fără,cu școală sau fără școală,e cert ca ne-a mai rămas doar libertatea de exprimare.In scurt timp o sa dispară și asta.

  • Permite-mi să mă folosesc și eu de dreptul la liberă exprimare: după punct se lasă spațiu liber.

   • Si dupa virgula se lasa un spatiu liber, dar astea nu-s greseli gramaticale. Sunt greseli de editare.

 32. sunteti in carantina pentru ca sunteti prosti. prosti si speriati. in viitor nu veti putea circula decat cu pasaport de ‘vaccinare’. si veti ramane tot prosti. veti crede ca e pentru binele vostru. dupa aia veti avea doar bani digitali. pentru binele vostru, ca doar guvernu numa pentru binele vostru se zbate. dupa aia veti avea cip implantat. pentru binele vostru….

  • Pentru binele tău și al întregii omeniri ar fi bine să nu te reproduci. Ești arhisuficient într-un singur exemplar!

 33. Ieșiți si protestati, este dreptul vostru. În curând nu v-eti mai avea locuri de munca, cu ce plati ratelele la casă, utilitățile, ce pune pe masa. Chiar credeti ca autorităților le pasa de voi??? Ne meritam soarta, pe DUMNEZEU nu-l vrem în viața noastră. Vrem Împărați, Președinți de STAT. Autoritățile atata pot face cat le este îngăduit de BUNUL NOSTRU CREATOR. Astea se intampla din cauza noastră, pt ca ne-am departat de DUMNEZEU. Specialiștilor.. ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU, PRECUM DECIZIILE LUATE IMPOTRIVA UMANITATII.

  • Daniel,lasa-i pt ca nu cunosc doar o singura directie. Traim de când ne stim cu minciunile politicienilor si aici nu ma poate nimeni contrazice,dar dintr-o data le dam crezare 100%. va dau un exemplu bun prost cum o fi el,daca sotia,partenera te minte de nenumarate ori,o mai poti crede vreodata?totusi in acest context alegem sa le dam crezare unora care ne-au facut doar rau,nimic bine.

  • Du-te ma in kkt cu protestul tau cu tot
   fa proteste acasa la doamna matha …care 100% e prin holtenia pe undeva

   • Domnule Iorgovan..sunt a treia generație de BANATEAN. Si nu sunt spălat pe creier. Stati acasă. Purtați masca! Autoritatiile vegheaza. DORMITI LINISTITI!

 34. A obosit Fritz, nu mai avea motiv sa stea acasă, după ce a fost contact și apoi a avut covid.
  Și ziarele din București ii fac imagine de viitor președinte… Omg

 35. Interesant de asemenea cum cresc asa-zisele „cazuri” peste tot prin tara exact in perioada in care satanele vor sa aprobe legea VACCINARII OBLIGATORII. Este timpul pentru BOICOT si PROTESTE IN STRADA! Javrelor ordinare, NU ne-ati prostit si NU ne veti prosti NICIODATA! NU va mai credem, plecati pana nu va prindem noi…

 36. Si uite asa pe zi ce trece ni se iau drepturile si liberatile fundamentale pentru o raceala . Nu uitati ca 99.8 din cei infectati se insanatosesc , conform surselor oficiale .

 37. Si uite asa pe zi ce trece ni se iau drepturile si liberatile fundamentale pentru o raceala . Nu uitati ca 99.8 % din cei infectati se insanatosesc , conform surselor oficiale .

 38. nu e de ajuns 14 zile///minim 45 de zile inchisa Timisoara daca vrei sa scada rata de infectare …desi cel mai ok ar fi 90 de zile …..ie exemplul germaniei …inchide tot lasa numai magazinele alimentare rest inchide tot

 39. Dupa cum era de asteptat, arahatii, au sters comentariile care aduceau informatii anti partid. si care aratau adevarul din spatele isteriei. E bine sa salvati orice informatie pe care o gasiti: carti, articole, filme… pana si cartile pentru copii au inceput sa fie cenzurate…Dr.Seuss in america. trebe inlocuit cu propaganda pentru homalai si pedofili.

 40. alt lucru esential de stiut: suntem in razaboi. al 3lea razboi mondial. un razboi al 0.01% impotriva omenirii. in acest razboi, oile sunt armata inamicului. nu faceti greseala sa credeti ca oile sunt de partea oamenilor. inamicu e slab, ca si wizardu din jocuri, insa are sub control miliarde de oi. asta e cel mai greu lucru de inteles. oile sunt ca jihadistii

 41. aici aveti doua poze. una arata ce se vede la TV, cealalta arata realitatea: https://www.zerohedge.com/political/dumbest-insurrection-theater-stunt-week