Noutati :

Timisoara, promovata la Bruxelles. Ce pregateste primaria pentru Parlamentul European?

10 ianuarie, 2015 - 10:28 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Capitala Banatului ajunge din nou in Parlamentul European, printr-o expozitie care pune in valoare oportunitatile Timisoarei. Parlamentarii europeni vor afla ce are de oferit orasul nostru in cursa pentru titlul de Capitala culturala europeana.

„Impreuna cu Primaria Timisoara si cu Casa de Cultura a orasului vom organizam la Bruxelles, in Parlamentul European, in unul dintre cele mai vizibile spatii ale parlamentului, o expozitie despre ceea ce inseamna trecutul recent si mai putin recent al Timisoarei, prezentul Timisoarei, oportunitatile pe care le ofera Timisoara, dar si o conferinta de promovare a ideii Timisoara Capitala culturala europeana”, a explicat europarlamentarul Cristian Busoi.

Momentan, reprezentantii primariei inca nu au pus la punct toate detaliile. Cert este insa ca parlamentarii europeni vor admira o expozitie de fotografie a carei vedeta este Timisoara.

„Este vorba despre o expozitie de fotografie si de unele obiecte de arta. Acest eveniment va avea un impact important, speram sa fie unul de succes”, a mai spus Busoi. Evenimentul este programat la sfarsitul lunii ianuarie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Sa nu uitati sa le prezentati imagini sau video cu „Piata rosie”.

  2. De asemeni, nu uitati de poze cu ex-Casa Muhle, cu cladirile istorice (de peste 100 de ani, construite in „stilul epocii si al zonei geografice”, cu Gara „remodelata” in anii 1960-1970 (?) (vechea arhitectonica o puteti vedea de exemplu chiar la Agentia CFR s.a.m.d. (lista poate continua de exemplu chiar cu fatada actuala „istorica” a Operei) lasate „in umbra”. Poate se va ajunge sa „obtinem bani” pentru o „refacere reala a Timisoarei (Mica Viena, cum ne place sa o numim).