Noutati :

Timisoara, orasul in care sa te oglindesti? Putine firme amendate pentru ca nu-si spala vitrinele magazinelor

23 ianuarie, 2014 - 11:55 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. De parca nu ar fi ceva normal, la Timisoara a fost nevoie in trecut de o hotarare de consiliu local care sa-i oblige pe timisoreni sa-si intretina cladirile, iar pe angajatii firmelor sa spele geamurile magazinelor.

Politistii locali nu au rupt insa prea multe amenzi societatilor comerciale care nu-si intretin vitrinele sau cladirile. Doar 32 de sanctiuni au fost aplicate in ultimul an, marea majoritate fiind amenzi.

„Persoanele juridice trebuie sa intretina in stare corespunzatoare cladirile in care isi desfasoara activitatea, prin efectuarea lucrarilor de reparatii, amenajari si a altor lucrari specifice, sa asigure repararea, spalarea geamurilor, vitrinelor, inlocuirea celor sparte, intretinerea firmelor si fatadelor in cladirile in care isi desfasoara activitatea, conform HCL 371/2007”, ne-a spus Daniela Seracin, purtator de cuvant Politia Locala.

Amenzile sunt destul de mari pentru cei care incalca legea: intre 1.500 si 2.500 de lei pentru persoanele juridice. Concluzia este simpla: ori vitrinele din Timisoara sunt curate, ori nu stim sa adunam bani la buget!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...