Noutati :

Timisoara, legata printr-o linie de transport de inca o comuna din judet. Programul si traseul autobuzului M52

30 noiembrie, 2020 - 10:33 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMIS. O alta comuna din judetul Timis va fi legata de Timisoara printr-o linie de autobuz de la inceputul lui decembrie.

CITESTE SI: Inmormantare intr-o familie de romi, cu multime de oameni la Lugoj, oras aflat in carantina de coronavirus. Cortegiu si muzica pe strazi. Video 

Mijloacele de transport de pe nou infiintata linie M52 vor uni Timisoara de Varias si vor intra in circulatie de miercuri, 2 decembrie.

Astfel, autobuzele vor pleca la ora 6:30 din Varias si la 16:50 din Timisoara. Exista doua curse ale caror statii sunt urmatoarele:
Cursa I
STATII DUS – Banatim-Prefectura-Hector- C.Europei– R.Radulet – Liege – Agronomiei- Varias
STATII INTORS – Varias- Sanpetru Mic- Gelu – Baile Calacea- Agronomiei- P-ta Verde/Liege- Dacia Service – C.Europei – P-ta- Marasti – Bastion- Banatim.

Cursa II
STATII DUS – Banatim-Prefectura-Hector- C.Europei – R.Radulet – Liege – Agronomiei- Baile Calacea – Gelu – Sanpetru Mic- Varias.
STATII INTORS – Varias- Gelu- Baile Calacea – Agronomiei- P-ta- Verde/Liege- Dacia Service – C.Europei- P-ta Marasti- Bastion- Banatim.

Pretul biletului de calatorie este de 2,5 lei, abonamentul pe o linie este de 66 lei, iar un abonament general costa 93 lei.

Biletele si cardurile se pot achizitiona de la chioscurile STPT, dar plata se va putea face si cu cardul bancar sau prin SMS.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...