Timisoara isi depune dosarul de candidatura pentru titlul de Capitala Culturala Europeana! Ce urmeaza?

TIMISOARA. Numaratoarea inversa a inceput! Timisoara isi depune, oficial, dosarul de candidatura pentru titlul de Capitala Culturala Europeana in anul 2021.

Termenul final pentru depunerea dosarului este data de 10 octombrie.

Dosarul se va depune la Ministerul Culturii. Apoi, o comisie formata din experti si specialisti in domeniu vor citi toate dosarele depuse. In luna decembrie a acestui an va avea loc o dezbatere si apoi se va face o preselectie a dosarelor. Abia anul viitor va fi desemnat orasul candidat pentru Romania”, a declarat Simona Neumann, directorul executiv al Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021.

In cursa pentru acest titlu si-au anuntat intentia de a candida nu mai putin de 15 orase din tara. Ramane de vazut care dintre acestea va deveni cu adevarat, in anul 2021 Capitala Culturala Europeana.

Acest titlu este unul important deoarece orasul desemnat va atrage o multime de turisti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.