Noutati :

Timisoara, in santier in 2013: Primaria lucreaza doar in zona de sud a orasului! Vedeti HARTA lucrarilor la strazi din aceasta vara!

11 iulie, 2013 - 12:11 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. Obisnuiti sa mergeti cu masina la locul de munca? Mare atentie pe unde circulati in aceasta vara! Daca in zona Michelangelo traficul auto si pietonal a fost complet inchis, in alte zone din oras se va circula extrem de greu, din cauza lucrarilor la drumuri! Dar doar in partea de sud a orasului, pentru ca firmele contractate de Primarie au fost trimise doar in acea zona sa faca lucrari in perioada urmatoare. Vedeti harta santierelor din acest sezon!

Locuiti pe langa strada Musicescu, in zona Campului sau zona Petuniei? Veti avea parte de mult praf, dar si de un trafic mai aglomerat. Informatiile le-am primit de la specialistii din cadrul Directiei Tehnice din Primaria Timisoara. Dupa cum se poate remarca, nu se spune nimic despre pasajele Jiul sau Popa Sapca, ceea ce inseamna ca lucrarile nu vor incepe cu siguranta in aceasta vara.

Reprezentantii Primariei Timisoara spera insa ca alte 2 mari proiecte vor incepe acum: reabilitarea zonei Cetate si reabilitarea malurilor canalului Bega.

Vezi mai jos unde se lucreaza si se va lucra in vara aceasta in Timisoara, potrivit celor din Primarie!

Lucrari la drumuri: strada Vacarescu, strada Musicescu; str. Anul 1848; consolidare pod Uzina de Apa; amenajare Complex Michelangelo; amenajare zona Petuniei – Magnoliei; executie drum de legatura C. Buziasului – str. Siemens, sens giratoriu C. Buziasului, parcare publica; amenajare zona Weismuller – Laurentiu Nicoara; amenajare str. Gladiolelor; amenajare zona Campului; reamenajare geometrie intersectie Piata Balcescu; amenajare str. Gh. Cotosman; amenajare legatura intre str. Torac si Calea Stan Vidrighin.

Lucrari la canalizare: extindere retele canal Ciarda Rosie – zona Urseni – Calea Buziasului (str. D. Dinicu, Soica de Hateg, Neajlov, Tr. Simu, Th Palady, C. Buziasului, Pavel Stoica).

Intregiri retele apa-canal etapa 1: str. Colonia Slavici, Gradinarilor, str. Legumiculturii, S. Manuila, str. G. Haendl.

Iluminat public: Clabucet, Bran, Aleea Poenitei, Z. Meziad, Liviu Rebreanu, Salcamilor, Torac, I. Creanga, Miloia – ANL, Z. Chiriac, Calan, Carei, Liege, Pan Halipa, Ovidiu Balea, Titan nr. 7, Augustin Coman, Armoniei, Constantin Stere nr. 4.

Termoficare: str. Timis, Adolescentei, Musicescu 68, S. Micu nr. 25, Islaz – Letea, Cugir – Felix, Gh. Lazar nr. 9-13, Scarisoara 3A, Lunei, Aurelianus, Golescu nr. 75, Pomiculturii, Madrid, Labirint – Dropiei, Labirint nr. 1.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Articol incomplet….sau Freidorf-ul pt dvs nu e in Tm..si acolo se lucreza la extinderea canalizarii: str Sofocle,str. Ion Romanul,C-tin Silvestri…

  2. imi place ca si zona Garii face parte tot din partea de sud a Timisoarei, mai exact pe strada Dragalina, zona dintre pod si Gara…..articolul asta vroia sa fie o aluzie dar ati cam gresit subiectu. INCOMPETENTILOR

  3. Foarte bine ca se lucreaza, era si timpul ca dupa un an de nefacut nimic sa se mai si miste lucrurile.

    Iar legat de patul ca se lucreaza mai mult in parte de sud a orasului, desi aspectul asta e total neimportant, totusi e bine ca cel putin zona de sud-est a orasului e foarte deficitara ca infrastructura rutiera (si se poate vedea si in acel PUG pe situl primariei)

    De altfel ar fi bine ca, cel putin, de la anul sa se lucreze si la inelul 4 (adica in zona solventul pod peste CF si Bega ar insemna o decongestoanre a traficului la Jiul … si in zona Plopi-Ghiroda sa se faca pod peste Bega, drum care sa lege sensul de la Buziasului cu Lugojului, astfel traficul greu nu ar mai trece prin zone centrale si zone locutie ale orasului)