Noutati :

Timisoara gazduieste saptamana viitoare cel mai mare festival se sah din Romania destinat copiilor si juniorilor

8 august, 2014 - 01:22 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0
Festivitatea de deschidere a Festivalului International de sah Timisoara 2014 va avea loc duminica, de la ora 17, la Restaurantul Universitar Politehnica.
Concursul international de sah pentru copii si juniori se va desfasura timp de o saptamana, pana pe 17 august. Fondul de premiere de 25.000 de lei face din festivalul din capitala Banatului cea mai mare competitie destinata copiilor si juniorilor cu varsta sub 20 de ani, organizat in Romania.
Conscursul este organizat de Clubul Sportiv Mediator Giarmata Vii si este sustinut de  Universitatea de Vest Timisoara, Primaria Timisoara, Fundatia Politehnica, Fundatia 360 si Asociatia Judeteana de  sah Timis.
Concursul se va desafasura la Restaurantul Universitar Politehnica, iar cazarea participantilor este asigurata in caminele Universitatii de Vest. Campionii nationali la sah clasic, editia 2014, sportivii cu dizabilitati si sportivii care provin din familii cu un venit mediu pe membru de familie sub 600 ron beneficiaza de cazare gratuita.
“Festivalul International de Sah Timișoara doreste a fi cel mai mare festival de sah destinat copiilor in sud-estul Europei. Vrem ca acest festival sa se bucure din nou de renumele international pe care l-a avut in anii ‘80 cand a ajuns la peste 600 de participanti. Avem toate sansele ca in urmatorii 5 ani sa ajungem din nou acolo, avand in vedere ca fondul de premiere creste de la an la an, iar conditiile oferite participantilor sunt tot mai atractive”, a spus Dorin Andreica, directorul de turneu.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...