Noutati :

Timisoara, frumoasa mea verde! Doua seri de proiectii de filme despre biodiversitate

16 mai, 2011 - 05:34 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Institutul Cultural Francez organizeaza, la Timisoara, pentru prima data, doua seri de proiectie de filme „verzi”, filme care trateaza subiecte diverse legate de mediul inconjurator. Evenimentul se desfasoara la sediul comunitatii evreiesti, str Marasesti nr 10, sala Ernest Neumann.

800 de persoane sunt asteptate sa participe la evenimentul organizat de Institutul Cultural Francez din Timisoara.

Vor fi proiectate filme care trateaza subiecte referitoare la biodiversitate, teme de mediu si dezvoltare durabila. Parteneri vor fi cei implicati in protejarea mediului inconjurator, in economia sociala si solidara.

Evenimentul va avea loc in perioada 7-9 iunie si va cuprinde, pe langa proiectiile de filme si un bar biologic.

Vor fi proiectate urmatoarele filme: 5 hommes a velo, Mia et le migou, Ma vie sans petrole, Paradis Perdus – Les derniers jours de Tuvalu, Oceans, Plastic planet, La belle VeriteInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Timisoara este orasul meu de suflet.Sunt stabilit in strainatate,dar Timisoara este pentru mine cel mai frumos oras din lume !!!!!

  2. Padurea Verde – Mon Amour _un SF posibil…

    Ar fi un film despre viitor.. Despre cei 40 de km de piste asfaltate pantru biciclete, rolleri , alergatori, plimbareti,.. Despre marea, unica , extraordinara Greenland- zona de agrement din Padurea Verde,… care la nivelul anului 2020 avea un numar de vizitatori de peste un milion anual… Despre piscinele acoperite termale , si despre serele exotice… Despre noua viziune civica privind sportul si sanatatea in orasul de pe Bega… Asa cum a fost orasul ,premiera europeana sau mondiala, la multe , in trecut..