Timisoara Fashion Week reuneste peste 20 de designeri nationali si internationali. Vino sa vezi colectiile de pe catwalk, la Iulius Town!

TIMISOARA. În această săptămână, în Iulius Town se vor întâlni, în cadrul Timișoara Fashion Week, peste 20 de designeri naționali și internaționali, care își vor prezenta colecțiile de sezon. Evenimentul a ajuns la cea de-a 8-a ediție, iar anul acesta tema „Sport Fashion” îi provoacă pe stiliști să îmbine arta cu sportul, în creațiile unicat pe care le puteți admira pe podiumul din zona parcării VIP UBC3 de la Iulius Town. Participarea la eveniment este gratuită, fiind necesară doar înscrierea la adresa: [email protected].

Timp de două zile, Iulius Town va deveni epicentrul creativității stilistice. Miercuri și joi27 – 28 septembrie 2023de la ora 19.00, în parcarea VIP UBC3 se va regăsi catwalk-ul pe care vor fi prezentate colecțiile celor peste 20 de designeri participanți la Timișoara Fashion Week. Anul acesta organizatorii au propus o tematică inedită, prin care promovează un stil de viață activ și sănătos – „Sport Fashion”.

Participarea la eveniment este gratuită și se face pe bază de invitație, ce poate fi obținută online. Locurile sunt limitate, iar persoanele interesate trebuie să trimită un e-mail la adresa: [email protected], unde să menționeze: numele, prenumele, numărul de telefon și data prezenței la eveniment (27 sau 28 septembrie). Dress code-ul evenimentului este sport (fashion sport).

Miercuri, în prima zi a evenimentului, modelele vor defila, pe scena din zona parcării VIP UBC3 a Iulius Town, în creațiile designerilor: Tudor Halațiu, Funkers, Ionuț Răzvan, DADA Swim, Fashion Drop, Carolina Design, Karra Launi, Alludee, Atelier Mirabel, Moto Fashion, Alexandra Crista și Beatrice Ungureanu. Timișoara Fashion Week continuă și joi când vor fi prezentate colecțiile create de: Essa, Teodora Dolga, Atelier Mirabel, L`atelier Ioana Călin, Vanesa Ursu, AK highlighted by Adelin Kotrong, Moto Fashion, Leonard Collection, Andreea Kovacs, Dafinita Buzdugan, Mihnea Covaci și Felix Ramiro.

La Timișoara Fashion Week vor participa și invitații speciali: Ana Maria Prodan, Dorian Popa, Marius Niculae, Tudor Halațiu și Miquel Ramiro. Evenimentul va fi prezentat de îndrăgita Cosmina Păsărin. Timișoara Fashion Week este organizat de event planner-ul Rodica Costea și susținut de Consiliul Județean Timiș, Cupio și Iulius Town Timișoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Pe Alin Gălățescu de ce nu l-ați invitat?