Noutati :

Timisoara cauta director executiv al Asociatiei Timisoara – Capitala Culturala Europeana!

25 noiembrie, 2011 - 08:36 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Esti o persoana care vrei ca Timisoara sa devina Capitala Europeana in 2020 si ai un plan prin care orasul de pe Bega sa obtina acest titlu? Cunosti engleza la perfectie si ai cunostinte de operare PC, ai experienta de minim 3 ani in conducere, vrei sa castigi in fiecare luna 1000 de euro?

Atunci esti unul dintre posibilii candidati ai functiei de director executiv al Asociatiei Timisoara – Capitala Culturala Europeana. Organizatia cauta un astfel de director, iar concursul pentru acest post se va organiza in perioada 15-16 decembrie la Hotel Continental. Posibilii candidati trebuie sa-si depuna dosarele pana in 12 decembrie sub forma tiparita si în format electronic CD/DVD, direct sau prin posta la sediul asociatiei, Institutul Intercultural Timisoara, Bd. 16 Decembrie 1989 nr.8, ap. 8, Timisoara.

Pana sa fie ales viitorul director, candidatii trebuie sa invete din scoarta in scoarta mai multe documente din care nu lipsesc: Statutul Asociatiei, Guide to Candidate Cities, European Capitals of Culture: the road to success, Legea nr. 215/2001 a administratiei publice locale sau Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Contractul de munca se încheie pe o perioada de un an, cu posibilitati de prelungire în urma evaluarii rezultatelor obtinute. Salariul net este de 1.000 euro/luna cu posibilitatea de a creste în functie de volumul proiectelor castigate.

VEZI CARE SUNT CONDITIILE PENTRU A FI DIRECTOR EXECUTIV AL ASOCIATIEI TIMISOARA – CAPITALA CULTURALA EUROPEANAInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...