Noutati :

Timisoara are indicatoare… trasnite! Cum ramai blocat in trafic? VIDEO!

6 noiembrie, 2016 - 11:39 AM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
4

TIMISOARA. Soferii pot fi blocati in trafic la Timisoara nu doar de unele semafoare, ci si de indicatoarele rutiere. Aceasta pentru ca, respectandu-le, risca sa ramana fara carnet.

CITESTE SI: Vom merge pe Autostrada neintrerupt de la Margina pana la Nadlac. Cand se deschide lotul 2 Lugoj – Deva?

Sta marturie o situatie trasnita din zona Complexului Studentesc unde pe o strada conducatorii auto intalnesc indicatorul Obligatoriu la stanga. In acea directie insa, la viraj, aceiasi soferi dau de, surpriza!, indicatorul Interzis, care ii pune in… dificultate. Strada cu pricina e cu sens unic, taman spre dreapta.

Un sofer a filmat anomalia din trafic si trage un semnal de alarma, poate Comisia de Circulatie a Primariei Timisoara se va sesiza si va indrepta situatia.

CITESTE SI: Cel mai inteligent semafor din Timisoara! De ce? VIDEO!

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Rog redactia opiniatimisoarei.ro sa faca o informare/reclamatie/sesizare catre Politia Rutiera din orasul Timisoara, respectiv Primaria Municipiului Timisoara – Compartiment Siguranta Circulatiei. Vinovatii sa fie trasi la raspundere .

 2. Serviciul Rutier raspunde de executarea atributiilor ce revin politiei cu privire la siguranta circulatiei pe drumurile publice.

  1. organizeaza, desfasoara, indruma si controleaza, activitatea formatiunilor subordonate pe linie de circulatie pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin, conlucreaza cu organismele locale de specialitate pentru stabilirea si luarea de masuri care sa asigure cresterea gradului de siguranta rutiera;

  2. organizeaza si executa actiuni in zona de competenta, urmarind respectarea normelor de circulatie de catre participantii la trafic si prevenirea accidentelor de circulatie;

  3. organizeaza si coordoneaza masurile pe linie de circulatie in cadrul unor manifestari publice, culturale, sportive si de alta natura, in scopul desfasurarii fluente si in siguranta a traficului de vehicule si pietoni;

  4. desfasoara activitati pentru identificarea autovehiculelor furate si a autorilor care au savarsit infractiuni la normele legale privind circulatia pe drumurile publice, care dupa comiterea unor accidente au parasit locul faptei;

  5. verifică conducătorii auto la cunoaşterea regulilor de circulaţie în condiţiile stabilite de regulament;

  6. realizeaza masuri de informare si educatie rutiera a participantilor la trafic prin folosirea presei, radioului, a filmelor cu tematica, a tipariturilor si a altor mijloace.

  Sursa : https://tm.politiaromana.ro/ro/i-p-j-timis/servicii-judetene/serviciul-rutier

 3. Conform legislaţiei în vigoare, Politia Rutiera poate amenda administratorul unui drumul pentru semnalizare gresita, un astfel de indicator putând duce la producerea unor accidente.

 4. Articolul 105
  Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a V-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de catre persoane juridice:
  1. nesemnalizarea sau semnalizarea necorespunzatoare a drumului public sau a trecerilor la nivel cu calea ferata, conform standardelor in vigoare; neinlaturarea obstacolelor care impiedica vizibilitatea conducatorilor de vehicule la trecerile la nivel cu calea ferata;

  Art. 98

  (2) Un punct-amendă reprezintă valoric 10% din salariul minim brut pe economie, stabilit prin hotărâre a Guvernului.
  (4) Clasele de sancţiuni sunt următoarele:
  a) clasa I – 2 sau 3 puncte-amendă;
  b) clasa a II-a – 4 sau 5 puncte-amendă;
  c) clasa a III-a – de la 6 la 8 puncte-amendă;
  d) clasa a IV-a – de la 9 la 20 puncte-amendă;
  e) clasa a V-a – de la 21 la 100 puncte-amendă.
  (5) Contravenţiile prevăzute la clasa a V-a de sancţiuni se aplică persoanelor juridice