Timisoara are inca un secretar de stat in Guvernul Romaniei!

Avem inca un timisorean intr-o functie importanta la Bucuresti. Fostul, de acum, director al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis, Marcel Miclau, a dat Timisoara pe Bucuresti si a intrat in echipa guvernului Ciolos.

Astfel, Marcel Miclau (PSD) a fost numit prin ordinul prim-ministrului in functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, mai exact el va avea rang de secretar de stat.

Monica Grigore Althamer, ingerul pazitor al pacientilor sfidati de sistem, de la Timisoara – secretar de stat in Ministerul Sanatatii!

marcel-miclau-ajofm-timis

Nu este pentru prima data cand timisoreanul ocupa o functie la nivel national.

Marcel Miclau a fost, in trecut, director adjunct al AJPFM Timis, iar anterior a fost in Corpul de Control al Ministerului de Interne, mai intai ca inspector guvernamental, apoi ca sef.

Din noiembrie 2014 si pana in prezent a ocupat functia de director executiv al AJOFM Timis.

Urmeaza ca saptamana viitoare, Miclau sa ia si prima decizie din noua postura. El va numi un nou director executiv pe postul lasat gol prin plecarea sa in Capitala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...