Noutati :

Timisoara ar putea ramane fara clubul River Deck. Primaria ameninta ca-l demoleaza!

12 mai, 2011 - 01:39 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Veste proasta pentru petrecaretii timisoreni care nu lipsesc de la fiecare party ce se tine la faimosul club River Deck de pe malul Begai. Municipalitatea sustine ca este construit ilegal si ameninta cu demolarea!


Reprezentantii Primariei Timisoara spun ca contractul de inchiriere valabil cu Clubul Sportiv Scolar nr. 1, cel care a inchiriat terenul pentru River Deck, expira in 10 iunie.

„Dupa expirarea contractului in curs, Primaria va cere evacuarea chiriasului si va trece apoi la demolarea constructiilor noi, care au fost ridicate ilegal, fara a avea autorizatie de constructie. Dupa aceea, terenul, impreuna cu constructiile vechi care sunt evidentiate in Cartea Funciara, va fi scos la licitatie”, se arata intr-un comunicat trimis de reprezentantii primariei.

Potrivit Lacramioarei Condea, purtator de cuvant al municipalitatii, terenul a intrat in domeniul public atunci cand primaria a preluat institutiile de invatamant. „Terenul este acum al primariei. L-am preluat odata cu preluarea institutiilor de invatamant prin decizia guvernului. Acest teren despre care vorbim face parte din lista. Noi am lasat aceeasi destinatie, pentru baza de caiac, deoarece e acelasi amplasament”, a spus Condea pentru www.opiniatimisoarei.ro.

Potrivit acesteia, spatiul pe care este construit acum clubul River Deck a fost concesionat pentru a se deschide o patiserie, insa in cele din urma s-a ridicat clubul.

Reprezentantii River Deck se apara: contractul nostru de inchiriere expira peste 3-4 ani!

Managerul clubului spune insa ca actul de inchiriere pe care l-a semnat cu institutia de invatamant, clubul sportiv, expira peste cativa ani.

„Eu nu am primit absolut nimic de la primarie. Pana la urma o sa vedem ce se intampla in data de 10, daca ei spun ca atunci expira contractul. Nu mai spun nimic despre asta. Peste 3 – 4 ani expira contractul de inchiriere cu clubul sportiv. Vedem ce se intampla in 10 iunie”, a declarat Radu Hambaras, managerul clubului River Deck, pentru www.opiniatimisoarei.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Functionati de patru ani si nu aveti autorizatie ? Cum e posibil? Chiar in buricul targului ? Cine v-a tolerat ? Interdictia cu PUZ Bega e de 2 ani … Nu ati mai cotizat ? Nu ati gasit inspectotul potrivit ? Nu ati mers in audiente sa primiti sfaturi destepte ?….Urbanismul in Timisoara e pe butuci si domnia vastra patron de club va plangeti ca nu se poate intra in legalitate…?…care legalitate ?….o sa intrati …la apa ….