Opinia Timisoarei

Timisoara ar putea organiza turneul Final 4 al Cupei Romaniei la handbal masculin. Cu o conditie

TIMISOARA. Calificata pentru a treia oara la rand in semifinalele Cupei Romaniei, timp in care a juicat o finala si a castigat-o pe cealalta, SCM Poli Timisoara ar putea in sfarsit sa si organizeze un turneu finl. Totul depinde de o conditie care trebuie indeplinita.

Avem interesul in a organiza Final Four-ul Cupei Romaniei, cu o singura conditie, sa aiba publicul acces in sala, pentru ca nu are rost sa organizam daca omul se poate uita tot de la televizor, de acasa. Am solicitat federatiei o amanare a raspunsului definitiv, explicandu-le ca vrem ca publicul sa fie in sala. Federatia a aprobat solicitarea si ne-a spus ca trebuie sa dam un raspuns pana pe 15 iulie, data la care vom spune daca vom organiza sau nu, in functie de evolutia pandemiei”, a fost anuntul facut de directorul SCM, Vasile Ruset.

Dobrogea Sud ar fi trebuit sa organizeze turneul final, dar cum echipa constanteana a primit dreptul de a reprezenta Romania in cupele europene, a renuntat la Final 4. Urmatoarea formatie extrasa pentru a organiza competitia este Timisoara, care insa mai asteapta.

In alta ordine de idei, echipa a inceput pregatirea precompetitionala. Deocamdata antrenamentele sunt doar fizice, handbalistii neavand voie inca in Sala Constantin Jude. Preparatorul fizic Sorin Sarandan se ocupa momentan de pregatirea handbalistilor.

Exit mobile version