Timisoara ar putea organiza turneul Final 4 al Cupei Romaniei la handbal masculin. Cu o conditie

TIMISOARA. Calificata pentru a treia oara la rand in semifinalele Cupei Romaniei, timp in care a juicat o finala si a castigat-o pe cealalta, SCM Poli Timisoara ar putea in sfarsit sa si organizeze un turneu finl. Totul depinde de o conditie care trebuie indeplinita.

Avem interesul in a organiza Final Four-ul Cupei Romaniei, cu o singura conditie, sa aiba publicul acces in sala, pentru ca nu are rost sa organizam daca omul se poate uita tot de la televizor, de acasa. Am solicitat federatiei o amanare a raspunsului definitiv, explicandu-le ca vrem ca publicul sa fie in sala. Federatia a aprobat solicitarea si ne-a spus ca trebuie sa dam un raspuns pana pe 15 iulie, data la care vom spune daca vom organiza sau nu, in functie de evolutia pandemiei”, a fost anuntul facut de directorul SCM, Vasile Ruset.

Dobrogea Sud ar fi trebuit sa organizeze turneul final, dar cum echipa constanteana a primit dreptul de a reprezenta Romania in cupele europene, a renuntat la Final 4. Urmatoarea formatie extrasa pentru a organiza competitia este Timisoara, care insa mai asteapta.

In alta ordine de idei, echipa a inceput pregatirea precompetitionala. Deocamdata antrenamentele sunt doar fizice, handbalistii neavand voie inca in Sala Constantin Jude. Preparatorul fizic Sorin Sarandan se ocupa momentan de pregatirea handbalistilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.