Timisoara ar putea avea zbor direct spre Istanbul

TIMISOARA. Timisorenii ar putea ajunge cu avionul direct la Istanbul. Reprezentatii Consiliului Judetean Timis au primit vizita celor de la compania Turkish Aierlines si au discutat despre oportunitatea operarii de catre companie a unei rute directe din Timisoara catre Istanbul, cu posibilitatea de extindere a colaborarii.

Viziunea noastra de dezvoltare a aeroportului si a judetului, precum si pozitia geografica, sunt principalele argumente pentru alegerea Timisoarei de catre compania turca”, a declarat Alexandru Proteasa la finalul intalnirii.

In momentul de fata, compania turca analizeaza avantajele oferite de trei aeroporturi din tara noastra, respectiv Timisoara, Brasov si Iasi, urmand sa aleaga un singur oras din care va pleca noua cursa. Spre deosebire de celelalte doua aerogari, cea din Timisoara are avantajul detinerii unei autorizatii din partea Autoritatii Romane de Aviatie.

Reprezentantii CJT au prezentat mai multe argumente in favoarea aeroportului din Timisoara, dintre care, cel mai important este titlul de Capitala Culturala Europeana a Culturii in 2023, alaturi de o alta destinatie apropiata, Novi Sad (Serbia), lucru ce va genera un potential ridicat al numarului de turisti.

In plus, la Aeroportul din Timisoara exista un plan de extindere care va aduce doar beneficii pentru eventualii operatori.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Andrei spune:

  Indubitabil alegi Timisoara, cu tot respectul pentru celelalte 2, deoarece de aici pot pleca si calatori din Serbia si Ungaria pe cand iasi sau Brasov nu au granita aproape sau vecini interesati. E chestie de logica.

 2. Partidul 2nd :) spune:

  To much & costly …
  TIME is a personal appraisal

 3. muscus spune:

  Destinatie non-UE buna doar pentru a accesa Asia. Mai bine ar invita Ryanair sa faca o baza in Timisoara pt destinatii noi si ieftine in UE.

 4. hableany spune:

  Asta NU ne lipseste. Alt ceva? Alt ceva! Turcii au fost prea mult timp pe aici, pi la noui… ce mai vreti?

 5. hableany spune:

  Go west or south west

 6. Mircea spune:

  Nu inteleg de ce publicati astfel de stiri cu ” Timisoara ar putea „La fel cu banii pentru Solventul.De prea multe ori auzim ” ar putea „.Dati o stire cand sigur se face ceva

 7. Faimis spune:

  Frustrat?

 8. Gusa spune:

  Pen ce ? 🙂
  @ gainat de 🙂 ATIT.

 9. Hp. spune:

  Vezi ca ruleaza: benfica – braga !!
  DA :))