Noutati :

Timisoara a devenit capitala vinurilor! Peste 100 de soiuri nobile sunt prezentate la Salonul Vinvest 2014

11 aprilie, 2014 - 09:47 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. Cea de-a XI-a editie a Salonului International de Vinuri VINVEST 2014 reuneste, timp de trei zile, la Timisoara, cei mai buni producatori de vinuri din Romania. Vinurile pot fi degustate alaturi de  produse culinare gatite de maestri ai artei culinare.

In acest an, de-a lungul desfasurarii manifestarii vor avea loc o serie de evenimente, reunite sub genericul Zilele Vinului, Gastronomiei si Culturii Internationale.

Astfel, in data de 11 aprilie 2014 are loc Ziua Vinului, Gastronomiei si Culturii Serbiei, iar in data de 12 aprilie se desfasoara Ziua Vinului, Gastronomiei si Culturii Spaniole.

Stefan Bercea, presedintele Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor de Turism din Romania va face cateva demonstratii despre cum trebuie asociata mancarea romaneasca cu vinul spaniol si mancarea spaniola cu vinul romanesc.

De asemenea, in cadrul Vinvest 2014 se vor lansa noi marci de vinuri, se vor realiza spectacole gastronomice sustinute de Asociatia Nationala a Bucatarilor și Cofetarilor de Turism din Romania, precum si demonstratiile de asociere a vinului cu mancarea prezentate de Organizatia Somelierilor din Romania.

Salonul este deschis in perioada 11-13 aprilie, intre orele 11:00 – 20:00, la Centrul Regional de Afaceri.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Reporterii lui peste;unde are loc evenimentul,locatia unde este situata? Sau are loc pe malul Begheului?

    • Ca bine zici! Ce era mai important :LOCATIA au uitat sa o treaca!

    • Vinvest 2014 Centrul regional de afaceri Timisoara. Bulevardul Eroilor de la Tisa nr 22. zona Olimpia. bilet intrare: 10 lei