Noutati :

In Timis gasesti cele mai ieftine case scoase la licitatie pentru executare silita!

12 martie, 2011 - 12:17 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
2

Sursa foto: http://www.heima.ro

TIMISOARA – In februarie, preturile apartamentelor executate silit de catre banci, au coborat sub 1000 de euro/mp, cele mai scumpe apartamente aflate in executare silita fiind in Ramnicu Valcea cu 4201 lei/mp. In clasamentul apartamentelor scoase la licitatie pentru executare silita, Timisul se situeaza pe locul al patrulea, un astfel de apartament avand un pret de pornire de 3570 lei/mp.  Cele mai mici preturi ale apartamentelor executate silit de banci se gasesc in Hunedoara, Harghita si Cluj iar cele mai mari sunt pentru cele din Valcea si Bucuresti.

De luna trecuta pretul mediu al apartamentelor executate silit de banci, la nivelul intregii tari, a coborat sub pragul de 1.000 de euro/mp. Cele mai ieftine apartamente se gasesc in Hunedoara, Harghita si Cluj. in metropola ardeleana, spre exemplu,  pretul mediu a ajuns la 1.338 de lei/mp. Preturi relativ mici se mai pot gasi si in Bistrita – Nasaud ori Vaslui.
La extrema cealalta, cele mai scumpe apartamente sunt cele din Valcea cu 4.201 lei/mp, Bucuresti  – 3.825 lei/mp si Prahova cu 3.736 lei/mp.

Cele mai scumpe case executate silit de banci sunt in Constanta, pentru 4.249 lei/mp, si Buzau, pentru 4.200 lei/mp.
In celelalte judete, pretul mediu al caselor aflate in executare silita este intre 1.000 lei/mp si 1.900 lei/mp: Hunedoara 1.364 lei/mp, Botosani cu 1.045 lei/mp, Mures cu 1.625 lei/mp.
Cele mai ieftine case scoase la licitatie pentru executare silita pot fi achizitionate in Timis 123 lei/mp, Olt 146 lei/mp, Harghita 331 lei/mp, Dolj 317 lei/mp.

Licitatiile terenurilor aflate in proces de executare silita fac ca acestea sa fie cele mai ieftine bunuri executate silit. Fie ca sunt in orase, fie ca sunt situate in extravilan in mediul rural, terenurile sunt cele mai ieftine bunuri imobile executate silit de catre banci. In februarie, cele mai ieftine terenuri executate silit au fost in Hunedoara cu doar 13 lei/mp sau Giurgiu si Constanta cu 19 lei/mp in timp ce, cele mai scumpe le gasim in Brasov 1129 lei/mp si Bucuresti la 708lei /mp.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Doresc casa pentru demolat in Timisoara, sau teren pentru constructie in Timisoara.urgent pret bun

  2. K