Noutati :

Timfloralis s-ar putea muta in Statele Unite. Cum i-a impresionat pe americani Festivalul Florilor de la Timisoara

20 aprilie, 2019 - 10:11 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. Sutele de mii de flori care impodobesc pietele din centrul orasului au impresionat americanii. Prezenti la Timisoara in cadrul unei intalniri internationale a city-managerilor, acestia s-au declarat incantati de modul in care este decorat centrul orasului, in cadrul festivalului Timfloralis.

CITESTE SI: 38.000 de euro cel mai scump aranjament de la festivalul florilor. Trei zile de fericire, parfum si culoare la Timisoara. S-a deschis Timfloralis. Foto si video 

Unul dintre participanti a anuntat ca isi doreste sa copieze ideea administratiei timisorene si sa organizeze un festival al florilor in Statele Unite pe modelul Timfloralis, in orasul din care vine.

„Unul dintre participanti a spus ca timisoara este orasul lui preferat si chiar a calatorit foarte mult si nu a vazut festival ca timfloralis niciunde. I am explicat ca noi avem o agenda culturala foarte bogata si avem evenimente foarte multe. Acel city manager chiar doreste sa organizeze un eveniment similar in orasul din care vine”, a spus Robert Kristof, city managerul Timisoarei.

In aceste zile, la Timisoara se afla 150 de city manageri din 15 tari de pe 4 continente, care participa la International Comitee, o intalnire a celor mai importanti oameni din administratia publica. Acestia au avut o intalnire cu reprezentantii Primariei Timisoara, in cadrul careia s-a discutat despre posibile parteneriate pe care administratiile le pot incheia cu orasele participante.

Video: George StefanitaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Si ce sa vezi? Asa au fost aruncati aiurea bani din bugetul local

  2. Festivaluri floricole cu flori aduse de hai-hui, doar ca sa ne simtim si noi in randul lumii bune. Doamnelor si Domnilor, acolo unde se organizeaza astfel de manifestari, se folosesc florile crescute pe plan local, cu know-how autohton, aceste manifestari fiind un inteligent mod de promovare a resurselor umane si materiale locale. NoI, suntem mai cu mot, promovam florile crescute in Hungaria sau Holanda, ca asa suntem noi, mai filantropi din fire.

    • 😂😂😂😂😂😂😂 know-how autohton 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣flori crescute pe plan local 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ai auzit de jargonul ,,te bagi în seamă ca tanga în Magda” numai sa pari interesant? Acelaș lucru îl face și ,,distinsa doamnă” Epure care ieșind de la slujbă i s-a pus ceața pe Robu pentru că în Piața Victoriei intr-un colț micii aveau miros, câțiva primitivi au aruncat chiștoacele pe jos și colorații din șatra lui Ciuhandu vindeau flori de plastic aducandui aminte PĂCĂLICIULUI DOBRA că se poate baza pe serviciile ei pentru gașca lui ALI BABA DE TELEORMANKISTAN .