Tigarile se transporta cu Audi, alcoolul cu… autocarul

Captura importanta marti seara pentru politistii timisoreni care au descoperit un Audi tapetat cu pachete de tigari de contrabanda si doua autocare de Varset cu multi litri de alcool. In primul caz, oamenii legii aveau informatii ca intr-o masina care venea spre Timisoara, dinspre Moravita, se gasesc tigari si l-au oprit pe soferul unui Audi in trafic. Cand au trecut la verificari au constatat ca nu era nici un cotlon nefolosit. Cartusele erau inghesuite peste tot in portiere, in portbagaj si in banchete. In total, 118 cartuse de tigari. La nici jumatate de ora, aceiasi politisti de la Sectia 3 aveau sa opreasca doua autocare cu numere de Varset. Oamenii legii i-au invitat pe pasageri sa coboare si s-au apucat sa  scotoceasca prin autobuze. Confirmarea a venit foarte repede. Inauntru, printre bagajele calatorilor se gaseau nu mai putin de 200 de litri de alcool. Pasagerii au ridicat din umeri si niciunul n-a "revendicat" bautura. "Fata de cei trei conducatori auto a fost luata masura intocmirii de dosar pentru contrabanda.  Politistii au confiscat confiscate atat tigarile netimbrate cat si alcoolul", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Timis,  Emil Andrei. [nggallery id=64]

Captura importanta marti seara pentru politistii timisoreni care au descoperit un Audi tapetat cu pachete de tigari de contrabanda si doua autocare de Varset cu multi litri de alcool.
In primul caz, oamenii legii aveau informatii ca intr-o masina care venea spre Timisoara, dinspre Moravita, se gasesc tigari si l-au oprit pe soferul unui Audi in trafic.

Cand au trecut la verificari au constatat ca nu era nici un cotlon nefolosit.

Cartusele erau inghesuite peste tot in portiere, in portbagaj si in banchete. In total, 118 cartuse de tigari.

La nici jumatate de ora, aceiasi politisti de la Sectia 3 aveau sa opreasca doua autocare cu numere de Varset.

Oamenii legii i-au invitat pe pasageri sa coboare si s-au apucat sa  scotoceasca prin autobuze. Confirmarea a venit foarte repede.

Inauntru, printre bagajele calatorilor se gaseau nu mai putin de 200 de litri de alcool.

Pasagerii au ridicat din umeri si niciunul n-a „revendicat” bautura.

„Fata de cei trei conducatori auto a fost luata masura intocmirii de dosar pentru contrabanda.  Politistii au confiscat confiscate atat tigarile netimbrate cat si alcoolul”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Timis,  Emil Andrei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.