Tigarile de contrabanda vin la Timisoara cu autobuzul de Varset

Au indesat pachetele pe unde au putut, s-au urcat in autobuzul de Timisoara si ar fi ajuns si la destinatie daca politistii de la Sectia 3 nu i-ar fi  tras pe dreapta inainte de intrarea in oras. Este vorba de o captura impresionanta de tigari de contrabanda gasite intr-un autobuz cu "excursionisti" care veneau de la Varset si se indreptau spre Timisoara. Oamenii legii aveau informatii ca zeci de baxuri de tigari urmeaza sa fie aduse din Serbia, cel mai probabil cu un autocar. Asa ca, joi seara, au decis sa organizeze un filtru pe Calea Sagului. Au oprit in trafic autobuzul de Varset,i-au luat la bani marunti pe pasageri si s-au apucat sa scotoceasca prin  masina. Au fost descoperite peste 200 de cartuse, insa niciunul dintre cei 7 navetisti n-a recunoscut ca ar avea vreo legatura cu tigarile. Cu totii au ridicat din umeri si au sustinut la unison ca habar n-aveau ca exista cartuse in autobuz si ca nici nu-si dau seama ale cui ar putea fi. Politistii au gasit si aproape 100 de litri de alcool printre scaune. Oamenii legii i-au luat la sectie pentru declaratii pe toti cei 7 pasageri, care sunt romani. Risca o amenda usturatoare. Soferul, un cetatean sarb, a fost lasat sa plece inapoi la Varset. [nggallery id=11]

Au indesat pachetele pe unde au putut, s-au urcat in autobuzul de Timisoara si ar fi ajuns si la destinatie daca politistii de la Sectia 3 nu i-ar fi  tras pe dreapta inainte de intrarea in oras. Este vorba de o captura impresionanta de tigari de contrabanda gasite intr-un autobuz cu „excursionisti” care veneau de la Varset si se indreptau spre Timisoara.

Oamenii legii aveau informatii ca zeci de baxuri de tigari urmeaza sa fie aduse din Serbia, cel mai probabil cu un autocar. Asa ca, joi seara, au decis sa organizeze un filtru pe Calea Sagului. Au oprit in trafic autobuzul de Varset,i-au luat la bani marunti pe pasageri si s-au apucat sa scotoceasca prin  masina.

Au fost descoperite peste 200 de cartuse, insa niciunul dintre cei 7 navetisti n-a recunoscut ca ar avea vreo legatura cu tigarile. Cu totii au ridicat din umeri si au sustinut la unison ca habar n-aveau ca exista cartuse in autobuz si ca nici nu-si dau seama ale cui ar putea fi.

Politistii au gasit si aproape 100 de litri de alcool printre scaune. Oamenii legii i-au luat la sectie pentru declaratii pe toti cei 7 pasageri, care sunt romani. Risca o amenda usturatoare. Soferul, un cetatean sarb, a fost lasat sa plece inapoi la Varset.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.