Tiganii se fura intre ei la Timisoara. Dau lovitura la rromii cu cetatenie germana

Convinsi ca avand cetatenie germana sta mai mult prin occident, doi tigani au dat atacul la casa unui barbat de etnie rroma din Timisoara. Nici nu s-au multumit cu o singura lovitura pentru ca erau multe de furat. Un barbat si o femeie gravida, amandoi din Checea, au venit la Timisoara si s-au dus glont la vila tiganului cu gand s-o prade. Au dat nu mai putin de 3 spargeri pe strada Sorin Titel si au adunat tot ce li s-a parut mai valoros si usor de carat: filtre de cafea, combine muzicale, telefoane mobile. Au tinut seama si de iarna care se apropie, asa ca au bagat in saci si niste plapumi. Au avut ghinion insa la ultima lovitura si s-au trezit inconjurati de politistii de la Sectia 2. Reusisera deja sa adune lucruri in valoare de peste 7000 de euro. Oamenii legii i-au luat pe sus si i-au dus la declaratii. S-au jurat pe frati, surori si copii inca nenascuti ca nu-s vinovati, dar n-au reusit sa-i induplece pe politisti sa le dea drumul. Mai mult, o gramada din bunurile furate de la tiganul din Timisoara au fost gasite in casele celor doi din Checea. Faptasii se vor alege cu dosare penale pentru furt calificat.

Convinsi ca avand cetatenie germana sta mai mult prin occident, doi tigani au dat atacul la casa unui barbat de etnie rroma din Timisoara. Nici nu s-au multumit cu o singura lovitura pentru ca erau multe de furat.

Un barbat si o femeie gravida, amandoi din Checea, au venit la Timisoara si s-au dus glont la vila tiganului cu gand s-o prade. Au dat nu mai putin de 3 spargeri pe strada Sorin Titel si au adunat tot ce li s-a parut mai valoros si usor de carat: filtre de cafea, combine muzicale, telefoane mobile. Au tinut seama si de iarna care se apropie, asa ca au bagat in saci si niste plapumi. Au avut ghinion insa la ultima lovitura si s-au trezit inconjurati de politistii de la Sectia 2.

Reusisera deja sa adune lucruri in valoare de peste 7000 de euro. Oamenii legii i-au luat pe sus si i-au dus la declaratii. S-au jurat pe frati, surori si copii inca nenascuti ca nu-s vinovati, dar n-au reusit sa-i induplece pe politisti sa le dea drumul. Mai mult, o gramada din bunurile furate de la tiganul din Timisoara au fost gasite in casele celor doi din Checea. Faptasii se vor alege cu dosare penale pentru furt calificat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.