Tichete sociale pentru copiii inscrisi la gradinita!

Parlamentarii au de luat o noua hotarare in ceea ce priveste acordarea de tichete sociale si copiilor de gradinita. Acestia au primit un proiect de lege care prevede ca micutii care vin din familii defavorizare si care implinesc varsta de 6 ani dupa data de 1 septembrie a anului scolar sa primeasca tichete sociale in valoare de 50 de lei.

In acest fel, ar fi modificata legea conform careia prescolarii primesc aceste tichete sociale doar pana la varsta de 6 ani.

„Forma actuala a legii exclude o categorie a prescolarilor de la beneficiile stimulentelor financiare, mai precis pe cei care implinesc varsta de 6 ani dupa data 1 septembrie a anului scolar si sunt inscrisi intr-o unitate de invatamant prescolar”, a declarat Ana Birchall, unul dintre initiatorii proiectului.

Tichetele sociale pe care le primesc prescolarii vin ca un sprijin acordat familiei, tocmai perntru ca micutii sa poata merge in continuare la gradinita.

Citeste mai mult aici.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...