Noutati :

Ti s-a deteriorat pubela de gunoi? RETIM ti-o inlocuieste gratuit. Ce trebuie sa faca timisorenii pentru a obtine una noua

24 mai, 2021 - 12:15 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Pubela de gunoi s-a crapat, s-a rupt capacul sau s-a spart si nu mai poate fi utilizata. Recipientul poate fi schimbat fara probleme.

CITESTE SI: Colectarea separata a deseurilor, obligatie legala 

Pentru a primi o pubela noua timisorenii nu trebuie sa plateasca vreun leu. Tot ceea ce trebuie sa faca timisorenii, sau in cazul asociatiilor de proprietari, administratorii, este sa faca o cerere la Biroul de contractare a companiei.

In urma solicitarii, RETIM va inlocui pubela deteriorata si o va prelua pe cea distrusa.

Deoarece mai sunt situatii in care, in special asociatiile de proprietari/locatari, dar si persoanele fizice detin pubele deteriorate, necorespunzatoare colectarii deseurilor, aducem la cunostinta cetatenilor faptul ca pot beneficia gratuit de schimbarea recipientelor deteriorate. Pentru aceasta este necesar ca administratorii asociatiilor de proprietari/locatari sau persoanele fizice sa se adreseze in scris cu o cerere la Biroul contractare, Str. Gh. Lazar nr. 24, parter sau online pe [email protected] si www.retim.ro. Urmare a acestei solicitari clientul va primi in comodat recipientul, pe care il va ridica de la punctul de distribuție situat pe Calea Torontalului nr. 94, iar recipientul deteriorat va fi ridicat de angajatii nostri, dupa ce a fost golit si igienizat in prealabil„, transmit reprezentantii RETIM.

Va reamintim, pubela neagra este folosita pentru deseuri menajere, iar cea galbena este rezervata pentru materialele din plastic, carton sau hartie.

Recipientele din sticla trebuie curatate si puse in clopotele verzi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...