Noutati :

Ti-a intarziat factura Aquatim? Nu-i nicio problema. Ce s-a intamplat?

21 februarie, 2017 - 11:27 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Recent, au aparut intarzieri in emiterea facturilor Aquatim catre clienti, respectiv la incarcarea facturilor in conturile utilizatorilor de pe site-ul www.aquatim.ro.

Acestea au survenit in procesul de implementare, in cadrul societatii, a unui nou sistem informatic de gestionare a datelor, din cauza complexitatii acestei lucrari.

Decalajul survenit in emiterea facturilor nu afecteaza in niciun fel clientii din punct de vedere financiar sau al termenului de scadenta, care ramane acelasi, de 15 zile de la data emiterii facturii.

Sistemul informatic in curs de implementare va aduce beneficii si clientilor, intrucat este in lucru o noua platforma de plata on-line, cu mai multe facilitati.

Reprezentantii Aquatim regreta disconfortul creat de intarzirea facturilor si depun eforturi pentru a remedia situatia in cel mai scurt timp.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. DEPINDE CE DATA SE TRECE PE FACTURA! CEA REALA SAU SE ANTEDATEAZA….CACI, LA FACTURA PE CARE AM PRIMIT-O ESTE TRECUTA DATA DE 30 IANUARIE 2017 SI AM PRIMIT-O 18 18 FEBRUARIE!