Noutati :

Ti-a fost ridicata masina de catre Ingerii Galbeni? Suna la Politia Locala Timisoara!

3 iunie, 2014 - 10:29 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Politistii locali le sar in ajutor timisorenilor care s-au trezit cu masinile ridicate de Ingerii Galbeni.

Acestia precizeaza ca avand in vedere modificarile aduse hotararii de consiliu local 146/2014 privind  modalitatea de parcare in centre comerciale si reglementarea ridicarii, transportului si depozitarii unor vehicule, prin care se revoca articolul 1 din prima varianta referitoare la centrele comerciale, dar raman valabile urmatoarele doua articole referitoare la interzicerea blocarii, ridicarii, transportului si depozitarii vehiculelor de alte unitati cu exceptia celor autorizate de Primaria Municipiului Timisoara, precum si la interzicerea depozitarii vehiculelor in alte spatii decat cele aprobate de  Primaria Municipiului Timisoara, Politia Locala transmite tuturor celor carora le-au fost transportate si depozitate autovehiculele in alte locuri decat cele autorizate sa apeleze la numerele de telefon: 0256.246.112 sau 0256.968.

Politistii locali din cadrul Serviciului Circulatie Rutiera vor lua imediat masurile legale de sanctionare a firmelor care practica astfel de servicii neautorizat.

CITESTE SI: Firma Ingerii Galbeni isi poate face de cap in parcarile supermarketurilor din Timisoara, legal. Politia Locala ii va pandi pe straziInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu stiu de ce se autointituleaza ingerii galbeni. Cel mai bun nume ar fi „DIAVOLI GALBENI”, Cu litere mari. Aşa!!!