Opinia Timisoarei

Testarea pentru restituirea permisului auto suspendat, o singura data pe saptamana la Timisoara. Care este noul program

TIMISOARA. Soferii care trebuie sa sustina testul pentru restituirea permisului auto ce a fost suspendat vor putea da proba de sala o singura data pe saptamana.

Astfel, incepand din 2 august testarea se va face in fiecare joi, la sediul Serviciului Rutier, pe bulevardul Take Ionescu nr. 44-46.

Testul se va desfasura cu incepere de la ora 12:00, iar prezenta persoanelor interesate in vederea programarii se va face intre orele 09:00-11:30 in cursul zilei de testare, avand asupra lor in mod obligatoriu masca de protectie si instrument de scris cu pasta albastra. De asemenea, trebuie sa prezinte dovada de retinere a permisului de conducere, in original (aflata in perioada de suspendare) precum si actul de identitate.

Examenul de cunoastere a regulilor de circulatie poate fi sustinut doar de conducatorii auto carora le-a expirat perioada de valabilitate a dovezii inlocuitoare. Pot sustine acest test persoanele care detin permis de conducere eliberat de către autoritatile judetului Timis sau care au savarsit fapta pe raza judetului Timis.

Exit mobile version