Noutati :

Testarea pentru restituirea permisului auto suspendat, o singura data pe saptamana la Timisoara. Care este noul program

16 iulie, 2021 - 06:41 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Soferii care trebuie sa sustina testul pentru restituirea permisului auto ce a fost suspendat vor putea da proba de sala o singura data pe saptamana.

Astfel, incepand din 2 august testarea se va face in fiecare joi, la sediul Serviciului Rutier, pe bulevardul Take Ionescu nr. 44-46.

Testul se va desfasura cu incepere de la ora 12:00, iar prezenta persoanelor interesate in vederea programarii se va face intre orele 09:00-11:30 in cursul zilei de testare, avand asupra lor in mod obligatoriu masca de protectie si instrument de scris cu pasta albastra. De asemenea, trebuie sa prezinte dovada de retinere a permisului de conducere, in original (aflata in perioada de suspendare) precum si actul de identitate.

Examenul de cunoastere a regulilor de circulatie poate fi sustinut doar de conducatorii auto carora le-a expirat perioada de valabilitate a dovezii inlocuitoare. Pot sustine acest test persoanele care detin permis de conducere eliberat de către autoritatile judetului Timis sau care au savarsit fapta pe raza judetului Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Este greșit titlul articolului!
    Este vorba desire ‘testul 13/15’ care permise reducerea perioadei de suspendare…