Noutati :

TEST fabulos! 95% dintre romani nu pot citi fara greseala textul asta! Ai curaj sa incerci?

30 mai, 2015 - 02:49 PM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
0

Cine nu a incercat celebrul exercitiu de dictie “Şase saşi în şase saci”?! A aparut, insa, o alta provocare pentru amatorii de gen! Daca reusesti sa citesti cursiv si sa pronunti corect fiecare cuvant din textul de mai jos la prima vedere inseamna ca vorbesti mai bine decat 95% dintre vorbitorii nativi, dar si ca ai abilitatea de a citi in avans cuvintele.

Ce trebuie sa faci? Citeste cu voce tare intr-un ritm mediu fara sa silabisesti cuvintele. Daca ai făcut chiar si o singura greseala, ai picat testul. Textul propus este un fragment din manualul de dictie “Şase saşi în şase saci”, de Carmen Ivanov.

BAFTA!

„Releurile rablelor liderului rebelilor libieni atinse de originalitatea nabucodosoriană aproape imperturbabilă, nesemnificativă pentru antiperistaltismul prestidigitatorului erau de un primitivism extrinsec şi veneau pe filiera colaboraţioniştilor incompatibili cu senzaţia de incomprehensibilitate când, în inalienabilitate, se prind cu dinamism zglobiu la cimilituri infinitezimale marcate de insesizabilitate cu o idiosincrasie fantasmagorică şi abracadabrantă ireversibilă în contemporaneitate şi fără unilateralitate cu o megalomanie uzând un primitivism spasmodic şi zguduitor.

Manifeşti stupoare când pe o microfotoradiografie întrezăreşti o inexorabilă cifră treisprezece şi gândeşti: paraskavedekatriafobia e mai rea decât hipopotomonstrosecvipedaliofobia, dar mai uşoară decât venustrafobia, ablutofobia sau chiar logizomecanofobia.

A fost diagnosticat otorinolaringologic cu rinodislalie acută din cauza mucezelii influorescente ce se întrepătrunde buconazofaringian cu o discopatie neidentificabilă laparoscopic cu chintesenţă lamelibranhiată a acidului dezoxiribonucleic care a ajuns la desuetudine din cauza acidului acetilsalicilic, care cu recrudes- cenţă antispasmodică ucide microorganisme dicotiledonate sau monocotiledonate culese dintr-o zarzavagerie paralelipipedică prelucrată din obiecte contondente fără unilateralitate sau fotoluminiscenţă.

I se înceţoşează mintea în mod anatomopatologic când priveşte demonstraţia ireversibilă, de o neinteligibilitate transcendentală a muşchiului sternocleidomastoidian şi se gândeşte cu impasibilitate minuţioasă la vicisitudinile de imponderabilitate a şasiurilor săseşti cuprinse de un scurtcircuit electric neelucidat.

Sursa: dictie.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...