Noutati :

Terenurile Armatei trec inapoi in subordinea MApN. Ce solutii are ministrul Mircea Dusa?

22 august, 2013 - 03:00 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa a declarat, la Timisoara, ca mai multe terenuri ale Armatei care au fost initial transferate autoritatilor locale ar putea reveni in subordinea ministerului.

Aceasta, deoarece in baza unui contract si al unei hotarari de guvern, intre Ministerul Apararii si autoritatile locale, aceste terenuri au fost transferate pe o perioada de trei ani, timp in care ar fi trebuit sa fie construite, sau macar sa inceapa constructia de apartamente ANL.

Mi-am manifestat disponibilitatea sa renegociem cele prevazute in hotararile de guvern pentru a nu pune piedica acelor programe. Sigur ca, de la caz la caz, am discutat pe aceste subiecte. Unde Armata nu mai are nevoie de acele terenuri, nu punem piedici ca administratiile locale sa isi indeplineasca obiectivele. In majoritatea cazurilor, ar fi trebuit construite locuinte ANL, insa programul ANL, stim bine, nu s-a mai dezvoltat asa cum erau planurile initiale”, a declarat Dusa.

Potrivit ministrului, in Timis i-a fost inmanata o solicitare legat de o locatie unde exista un bloc, insa acolo e o problema legata de intabulare care poate fi rezolvata.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor