Noutati :

Teoria BOMBA care ar putea ANULA alegerile de duminica

13 decembrie, 2012 - 06:52 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Iulian Urban sustine pe blogul personal ca mandatele de parlamentar obtinute pe 9 decembrie sunt neconstitutionale. Vezi explicatiile incredibile facute de senator!

„Pornim asadar de la Constitutie care spune ca suveranitatea apartine poporului roman, care o exercita; cea mai puternica forma constitutionala de exercitare a suveranitatii poporului este REFERENDUMUL care constitutional are puterea juridica cea mai mare, mai mare decat votul individual dat la alegerile locale sau parlamentare! in urma criticilor ca a contribuit indirect prin mentinerea actualei legi la sporirea numarului de alesi, CCR transmitea printr-un comunicat ca inmotivarea deciziei respective a considerat contra Constitutiei neimplementarea referendumului privind plafonarea la 300 a membrilor Legislativului. Adica Parlamentul 2008-2012 era obligat sa o implementeze insa nu a facut-o si aici din pacate NU AVEM SANCTIUNE juridica sau legala. insa, atunci cand Constitutia vine in conflict cu legea alegerilor parlamentare, deja AVEM SANCTIUNE JURIDICA adica acest lucru inseamna ca alegerile parlamentare din 09 decembrie 2012 sunt NECONSTITUTIONALE intrucat ele trebuiau sa se organizeze astfel incat sa se respecte referendumul din 2009 care a DEVENIT LEGE si care OBLIGa la
– reducerea numarului de parlamentari la 300
– Parlament unicameral
Pe cale de consecinta actulalele mandate obtinute la 09.12.2012 sunt neconstitutionale si atentie: TOATE LEGILE VOTATE DE ACEST PARLAMENT VOT FI NECONSTITUTIONALE SI IN AFARA LEGALITATII adica intregul stat roman va functiona in conditii de ILEGALITATE”, sustine Urban.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...