Tempini Romania a pus Timisoara pe harta mondiala a designului ambiental!

Impresionand inca din momentul intrarii pe piata timisoreana, prezentand  cel mai frumos showroom de amenajari interioare din Romania, firma Tempini ne-a surprins la sfarsitul anului 2013, anuntand ca doreste sa ridice si mai mult standardul.

Obiectivul declarat a fost  sa puna la dispozitia clientiilor sai un showroom de amenajari interioare similar din punct de vedere tehnic si ambiental cu cele mai prestigioase sali de expozitie, exstente in orasele care decid trendul international in designul mondial: Milano, Paris sau Londra.

Acum, dupa finalizarea amenajarilor, am avut placerea sa fim invitati sa admiram noua fata a showroomului  situat in Timisoara, pe str. Aradului 116.  Cunosteam seriozitatea  care  defineste modul de operare al firmei grupului Tempini, totusi fiecare pas in interiorul acestui „nou” showroom ne-a smuls cate un „wow”, surprinzandu-ne atat prin continut cat si prin conceptul de expunere,  care sugereaza clientului o multime de posbilitati de combinare a produselor propuse spre comercializare. Nu s-au trecut cu vederea nici cele mai mici detalii… Parcurgand ambient dupa ambient ramai cu o impresie vie de spatii locuite, fiind la locul lor  de la accesorii precum ochelarii persoanei care locuieste „imaginar” in aceste spatii, pana la biscuitele care se regaseste alaturi de bolul cu cafea de pe masa din bucatarie.

Din punct de vedere tehnic noul CONCEPT STORE prezinta in spatii generoase, de pana la 60 mp, ultimile noutati in domeniu la nivel mondial, majoritatea pieselor regasindu-se printre exponatele de la capitolul premiere la cel mai prestigios targ international, Cersaie 2013.

Aceste produse au programata initierea productiei de serie  pentru aceasta luna.

Pentru a va face o imagine amintim cateva din piesele de rezistenta care se regasesc in ansamblul spectaculos creat de specialistii echipei Tempini.

Placile cu un design impresionant din seria Alabastri de la Floorgres fac ca privitori sa se intrebe daca au in fata o placa ceramica sau chiar mostre ale pretioasei pietre naturale.

Dimensiunile placilor din seria Industrial 120 x 300 cm ne-au schimbat viziunea asupra posibilitatiilor existente astazi in aceasta industrie. Daca am ajuns la sediul Tempini convinsi ca o placa ceramica de dimensiuni 60 x 60 cm este o placa din categoria placilor mari, ne-a fost explicat ca aceast format este  astazi  uzual si este punctul de plecare pentru conceptele moderne actuale.

Nu putem trece cu vederea gradina interioara unde sunt prezentate placile ceramice cu grosime de 2 cm  ca o solutie ideala pentru placajele exterioare, respectiv  terase, avand ca punct central un arbore  natural care sugereaza inclinatia noilor tehnologii spre trendul atat de actual astazi, al materialelor ecologice.

Nu in ultimul rand ne-au atras atentia obiectele sanitare si accesorile expuse,  piesa de rezintenta fiind ansamblul de  obiecte al  seriei Crystal, creat de cunoscutul brand Bossini, avnd piesele incrsustate cu cristale Swarovski. Piese acestei colectii pot fi admirate doar in alte trei sali  expozitionale din Europa.

Filmul de prezentare, in avanpremiera, pentru noul concept:

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...