Noutati :

TelVerde pentru elevii si parintii din Timis care sesizeaza nereguli la Bacalaureat 2012!

29 iunie, 2012 - 01:27 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
3


TIMISOARA. Inspectoratul Scolar Timis a deschis o linie telefonica gratuita pentru timisenii care au observat nereguli la examenul de Bacalaureat ce incepe luni, 2 iulie, cu probele scrise! Spaga sau copiatul vor fi anchetate de inspectorii scolari!

Linia telefonica va functionala incepand de sambata, 30 iunie, in perioada examenului, in intervalul orar 8-16. Telefonul la care pot fi facute sesizari este 0800800115”, a precizat inspectorul scolar general Marin Popescu. In fiecare zi, la telefon va raspunde un inspector scolar care va inregistra plangerile parintilor, elevilor sau ale oricarei persoane ce denunta o frauda. Masura luata continua activitatea de anul trecut a Inspectoratului Scolar Timis anul trecut, cand a deschis o linie telefonica gratuita pentru sesizarea neregulilor la examenul national.

Numarul elevilor inscrisi in Timis pentru examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2012, este de aproximativ 6.500 de candidati.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Oameni buni, asta cu Tel verde e o facaura. Anul trecut la Sannicolaul Mare s-au strans bani de protocol si anul acesta la fel. Cum se face ca este aceeasi presedinta ca si anul trecut. S-au facut manareli anul trecut, se vor face si anul acesta, cei ce nu au avut bani au luat note mici, cei cu bani au trecut. Asta e … Cine are curaj sa sune ca se face apoi o ancheta de te doare capul si amenintari ,,,

    • …??

  2. Noi o stim pe Presedinta si este cea mai capabila de la noi din scoala