Noutati :

Televizor si frigider in fiecare cort. Spitalul de campanie pentru coronavirus de la Timisoara a fost finalizat. Foto

27 aprilie, 2020 - 04:27 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SANATATE
5

TIMISOARA. Dupa nici o saptamana de la momentul in care a inceput montarea modulelor, spitalul de campanie de pe stradionul CFR din Timisoara a fost finalizat.

„Pana la aceasta dată au fost instalate corturile in zona de izolare și carantinare cu o capacitate de 120 de locuri si zona medicala principală cu o capacitate de 52 de paturi unde vor fi tratate cazuri usoare si medii de COVID-19 si 4 paturi ATI”, transmit reprezentantii Spitalului Militar din Timisoara.

Au fost facute racordurile la utilitati, au fost instalate paturile, iar in cursul zilei de luni urmeaza sa fie montate frigidere si televizoare in toate corturile. Pentru personalul administrativ au fost deja livrate containere care vor fi folosite pentru birouri si farmacie.

Mai urmeaza ca drumurile pe care vor intra ambulantele si aleile pe care vor circula medicii si asistentele sa fie asfaltate.

„Zona principala medicala a sistemului modular urmeaza a fi operationalizata din punct de vedere medical prin aducerea aparaturii necesare pentru investigarea si tratarea pacientilor, stabilirea circuitelor functionale in vederea intocmirii documentatiei necesare pentru avizarea/acreditarea SMMIT”, au adaugat reprezentantii Spitalului Militar.

In cadrul sedintei de plen a Consiliului Local Timisoara, de luni, alesii au aprobat atribuirea in folosinta gratuita a materialelor, bunurilor si serviciilor necesare functionarii spitalului de campanie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. bine bine, tembelizor avem, frigider pentru … ? avem ! macar asa,la un router wi-fi sa mai vorbeasca bolnavii cu familia,v-ati gandit? sper ca au aer conditionat ca daca nu, gasiti pacientii in frigidere ( poate de aia le-au instalat )

    • toate incaperiile au aer conditionat . ..nu mai vorbiti daca nu stiti , da este si wifi., iar daca torni asfalt si iti vine gabaritice muncesti degeaba .., inainte sa vb mai bine documentativa inainte .

  2. pomeniti de Tv ca sa agitati lumea, scrieti de dotari medicale, ce personal il deserveste, cine il pazeste noaptea, maine ploua asta este o problema , daca nu a aparut pe acolo dr Musta (circuite, reguli) ramane la nivelul unui bun si eficient exercitiu

  3. …daca cei care au gandit toate astea la sfarsit s’au gandit sa faca drumuri si alei e clar ce organizare ! Mergeti in oricare santier din strainatate sau chiar si la noi si veti vedea ca cu asta se incepe, cu drumuri si utilitati si la urma constructii chiar si provizorii !!!

  4. Lipsesc icoanele cu Arsenie Boca din fiecare cort si niste moaste magice facatoare de minuni in mijlocul campusului in jurul carora sa inti da o hora in fiecare zi