Noutati :

Televiziunea lui Dan Diaconescu, OTV, a intrat in faliment!

30 martie, 2012 - 12:31 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

OTV a intrat in faliment, dupa ce, miercuri, Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea societatii Mamitzu Production SRL, care a cerut instantei declansarea procedurii insolventei pentru televiziunea lui Dan Diaconescu.

Societatea Mamitzu Production SRL a solicitat Tribunalului Bucuresti (TB), pe 30 noiembrie 2011, deschiderea procedurii insolventei in cazul societatii Ocram Televiziune SRL, potrivit datelor publicate pe site-ul TB. Materia juridica in acest caz este falimentul.

Societatea Ocram Televiziune SRL detine licenta audiovizuala a televiziunii OTV. Actionarii Ocram Televiziune SRL sunt: Dan Diaconescu – asociat principal (80,1%) si GMG Media Box SA (19,9%). Actionarii GMG Media Box SA sunt: PSV Company SA – 99,996%, Enache Sorin si Druica Constantin – cu cate 0,002%. Actionarii PSV Company SA sunt: Elbahold Limited (Cipru) – 54,422728%, Asociatia salariatilor din SNP Petrom SA (25 asociati) – 25%, PSV Company SA – 10,010714% si actionari persoane fizice (8577) – 10,566558%. Actionar unic al Elbahold Limited (Cipru) este Berhill Limited (Cipru), al carei actionar unic este Luca Liviu.

Potrivit informatiilor postate pe site-ul TB, instanta a admis miercuri, 28 martie, solicitarea Mamitzu Production SRL de declansare a procedurii insolventei in cazul OTV.

De asemenea, instanta ordona ridicarea dreptului de administrare a debitoarei (OTV, n.r.) si dispune incetarea mandatului administratorilor statutari ai debitoarei. Instanta a decis, totodata, sa desemneze provizoriu, pana la prima adunare a creditorilor, ca administrator judiciar pe ACSIS SOLV IPURL, cu o retributie lunara de 2.000 lei, exclusiv TVA, din averea debitoarei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...