Teatrul si pedalarea merg senzational impreuna, la Timisoara! Afla detalii la numaratoarea de toamna de la Verde pentru Biciclete!

TIMISOARA. Cultura se misca la Timisoara, directia o alegi tu! Un parteneriat demn de o capitala culturala a Europei a fost pus la cale de echipa Verde pentru Biciclete si Teatrul Maghiar de Stat ‘Csiky Gergely’, despre care se va vorbi mult si se vor afla multe la pedalarea de la Numaratoarea de Toamna din acest an care are loc duminica, 9 octombrie.

Adunarea se da ca de obicei pe platforma Timco din Circumvalatiunii, iar de la orele 11.00 se va porni pe traseul: Platforma Timco – Calea Circumvalatiunii – Bulevardul Republicii – Str. Gheorghe Pop de Basesti – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul 16 Decembrie – Bulevardul Constantin Brancoveanu – Bulevardul Liviu Rebreanu – Str. Martirilor – Str. Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Str. Michelangelo – Bulevardul I.C. Bratianu – Strada Lucian Blaga – Piata Libertatii.

Care este insa legatura dintre teatru si pedalare? Ei bine, cladirea-simbol a Operei Romane gazduieste 3 teatre de stat in trei limbi: romana, maghiara si germana. Zilnic, zeci de biciclete se regasesc pe strada Marasesti, constituind modalitatea de transport preferata a celor care muncesc in aceasta cladire: actori, personal tehnic, administrativ, etc.

Din acest motiv, este mai mult decat potrivit in acest context sloganul ”Multi si Kulti” al abonamentului de prietenie – Kult Card – pus la dispozitia timisorenilor de catre Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”.

Kult Card 150 este un abonament pentru toata lumea si garanteaza loc gratuit la premiera sau la urmatoarea reprezentatie a spectacolului respectiv, 50% reducere la pretul biletului pentru orice reprezentatie a spectacolelor Teatrului Maghiar, 50% reducere pentru biletele la toate spectacolele invitate, 50% reducere la spectacolele TESZT, dreptul de a vota actorii si spectacolul stagiunii si calitatea de invitat special la petrecerea Kultcard.

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timisoara a lansat cea de-a treia editie a Kult Card, abonamentul de prietenie menit sa faca din spectatori prieteni ai teatrului.

In cadrul Numaratorii de Toamna, se vor oferi premii, in cadrul unei tombole: 1 Kult Card si 10 invitatii duble la spectacole ale Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timisoara, 10 abonamente lunare de fitness si 10 invitatii duble la un parc de aventura.

La 8 ani de Verde pentru Biciclete, la Timisoara, biciclistii sunt multi, educati si isi doresc un oras pe masura, demn de titulatura nou dobandita, aceea de Capitala Culturala.  Timisoara a dat cea mai puternica comunitate de biciclisti din tara si totusi infrastructura necesita imbunatatiri.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...