Noutati :

Teatrul National din Timisoara, Subcarpati si Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana lanseaza Atelierul Identitate

12 martie, 2018 - 01:39 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Compus din patru module coordonate de Marius Andrei Alexe, cunoscut publicului ca Bean MC, Atelierul IDENTITATE recupereaza si promoveaza folclorul autentic si il readuce in viata omului citadin. Evolutia individuala, la fel ca evolutia societatii in ansamblul ei, are nevoie de un punct de start, are nevoie sa capteze seva propriilor radacini.

„Unii s-au grabit la oras. Iar altii au stat mai mult la tara. Poate de aceea traditiile noastre sunt atat de frumoase. E pacat sa le uitam. inscrie-te la Atelierul Identitate si ajuta-ne sa promovam cavalul romanesc”– aceasta este invitatia lansata, impreuna cu Bean MC, celor curiosi, celor excentrici, atenti, implicati, indiferent de varsta, indiferent daca au sau nu cunostinte muzicale, tuturor celor interesati sa descopere arta construirii si secretele cavalului, acest instrument traditional aproape uitat de societatea urbana contemporana. Nu in ultimul rand, la finalul Atelierelor, Bean MC va oferi unuia dintre cursanti ocazia de a canta impreuna in concertul din cadrul FEST-FDR2018, sambata, 5 mai 2018.

Participarea este gratuita. Primul modul al Atelierului IDENTITATE, subintitulat Cavalul – instrument national, va avea loc in perioada 26 – 31 martie 2018, in foaierul Salii 2, zilnic, intre orele 17-19.

Inscrierile se fac la adresa [email protected] Data-limita pentru inscrieri este 23.03.2018.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...