Teatrul de papusi te poarta in lumea magica a copilariei la Shopping City Timisoara

Activitățile pentru toată familia se continuă și în luna februarie, căci atât cei mici, cât și cei mari, au oportunitatea de a descoperi universul magic al teatrului de păpuși. În cadrul evenimentului „Duminici cu teatru de păpuși” vor avea loc patru spectacole inedite pentru cei mici, oferite gratuit de centrul comercial Shopping City Timișoara.

La Shopping City Timișoara, copiii vor putea descoperi lumea magică a poveștilor, în fiecare duminică din februarie, începând cu ora 11.00. Maeștrii în arta teatrului de păpuși vor transforma poveștile în reprezentații care îi vor fascina pe cei mici.

În această lună, Shopping City Timișoara organizează patru spectacole cu povești și personaje care au adus zâmbetele pe buzele copiilor de-a lungul timpului. Teatrul de Păpuși vă invită să vă bucurați de următoarele reprezentații:

04 februarie – Pinocchio
11 februarie – Mica sirenă
18 februarie – Degețica
25 februarie – Poveste Magică

Reprezentațiile au loc pe scena amenajată în zona scărilor rulante, lângă magazinul Zara, iar vizionarea spectacolelor este gratuită. Mai mult, acestea se vor continua pe tot parcursul anului 2018, iar piesele de teatru vor fi însoțite de sesiuni de face painting și dans pe cele mai iubite melodii pentru copii.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe site-ul Shopping City Timișoara  și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...