Noutati :

Teatrele din Timisoara si Opera isi reprogrameaza sau isi anuleaza spectacolele

10 martie, 2020 - 05:52 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Teatrul National Timisoara a anuntat ca isi reprogrameaza spectacolele in perioada 10 – 22 martie, in timp ce Teatrul pentru copii si tineret ”Merlin” a anuntat ca anuleaza toate spectacolele pe termen nedefinit. si Teatrul Maghar de Stat „Csiky Gergely” isi va suspenda activitatea in perioada 11-22 martie. De asemenea, Opera Nationala Romana din Timisoara a luat aceleasi masuri. Aceste masuri au fost luate pentru a preveni infectia cu coronavirus.

CTESTE SI: Teatrul pentru copii si tineret Merlin din Timisoara isi anuleaza spectacolele 

”Dat fiind gradul mare de contaminare, Teatrul National din Timisoara va lua masurile necesare pentru a feri de riscul imbolnavirii cu coronavirus pe toti cei care fac spectacolul de teatru sa existe: artisti, spectatori, tehnicieni de scena etc. Asadar, toate reprezentatiile stabilite pentru perioada 10 martie – 22 martie 2020 in cele 3 sali de spectacole ale teatrului vor fi reprogramate”, anunta Teatrul National Timisoara.

Potrivit sursei citate, este vorba de spectacolele: ”si caii se impusca, nu-i asa?” (10.03); ”Prin oglinda” (11.03); ”O scrisoare pierduta” (12.03); ”M-am hotarat sa devin prost” (15.03, 20.03); ”Disney: Beauty and the Beast” (17.03); ”Rambuku” (19.03); ”Hamlet” (21.03); ”Pe unde umbla copilu´ asta?” (22.03).

”De indata ce nu vor mai exista riscuri, Teatrul National isi va relua activitatea, iar publicul va fi informat pe toate caile de comunicare cu privire la noua configuratie a programului de spectacole. Biletele deja achizitionate pot fi schimbate pentru reprezentatiile viitoare sau pot fi returnate la Agentiile Teatrului National (Agentia „Marasesti”, str. Marasesti nr. 2 si Agentia „Sala 2”, Parcul Civic), de marti pana duminica, intre orele 11-19”, mai anunta TNT.

Si Teatrul pentru copii si tineret ”Merlin” din Timisoara a anuntat ca a luat masuri pentru prevenirea infectiilor cu coronavirus, astfel ca a anulat toate spectacolele pe o perioada nedeterminata.

”Desi sala noastra are o capacitate sub 200 de locuri si nu se impune restrictia Directiei de Sanate Publica pentru desfasurarea evenimentelor la sediu, totusi, am hotarat anularea spectacolelor programate, pana la o data pe care o vom anunta ulterior. in momentul in care situatia se va stabiliza, vom reveni cu detalii, dar pentru siguranta copiilor, a tuturor spectatorilor nostri, precum si a colaboratorilor teatrului, primeaza si pentru noi actiunea de preventie. in prezent, ne pregatim pentru urmatoarea premiera care, cu siguranta, ii va incanta pe copii, asadar, se lucreaza la scena si in ateliere”, anunta Teatrul ”Merlin” din Timisoara.

Pentru cei care au achizitionat deja bilete, contravaloarea acestora va fi returnata.

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” a anuntat, de asemenea, marti, ca va anula toate spectacolele programate in perioada 11-22 martie, urmand ca acestea sa fie reprogramate in lunile urmatoare.

Spectacolul ”La comun”, in regia lui Radu Nica, va fi jucat, conform programului initial,marti, de la ora 19.00, in Sala Mare a Teatrului, cu traducere in limba romana.

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timisoara anuleaza spectacolele „Pete albe” (15 martie, intrare libera), „Swan Lake Revisited – Lacul lebedelor revazut” (17 martie) si „Ultima mutare” (22 martie).

Biletele achizitionate pentru „Swan Lake Revisited” si „Ultima mutare” raman valabile pentru urmatoarea reprezentatie.

Spectatorii care doresc returnarea contravalorii biletelor o pot obtine pana in 17 martie la Casa de bilete, care va functiona cu program normal – de luni pana vineri intre 10-13 si 16-19. Informatii se pot obtine la 0356450606, 0752 111803 sau [email protected] Cei care au luat bilete online pe platforma www.biletmaster.ro isi vor recupera banii in cont.

si Opera Nationala Romana din Timisoara isi suspenda spectacolele in perioada 10 – 22 martie. Este vorba de spectacolele ”Vaduva Vesela”, ”Scripcarul pe acoperis”, ”Disney: Frumoasa si Bestia” si ”Silvia”.

Spectatorii care au achizitionat bilete de intrare la spectacolele amintite pot sa le returneze la Agentia de bilete a Operei (str. Marasesti nr. 2, Timisoara, telefon informatii: 0256201286, email: [email protected], orar: duminica-vineri: 11.00-19.00).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...