Noutati :

Te ia cu ameteala cand o sa afli cati bani castiga Cosmina Pasarin!

29 septembrie, 2013 - 12:15 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
1

Cosmina Pasarin a iesit din circuitul monden, insa, surprinzator, ea castiga acum mai multi bani decat atunci cand era vedeta de televiziune! Bruneta “presteaza” ca MC si este extrem de bine platita la evenimentele la care participa.

Cosmina Pasarin este unul dintre cei mai solicitati MC la petrecerile private si, in special, la nunti, acolo unde se castiga bani bunicei!

Surse din preajma brunetei sustin ca aceasta ar castiga in jur de 2.500 de euro pentru a fi gazda unei nunti, iar ea nu are niciodata mai putin de doua evenimente din acestea pe luna! “Este extrem de solicitata la astfel de petreceri pentru ca face atmosfera si invitatii nu stau deloc la mese! Nu conteaza cu cat este platita, pentru cel care o cheama conteaza cum decurge totul si daca lumea este multumita! Si cum Cosmina stie sa se faca placuta, lucrurile ies de minune, iar banii ii vin in cont imediat!”,  a povestit o apropiata de a vedetei.

La un calcul simplu, la 12 luni pe an, cu doua nunti pe luna, platite cu cate 2.500 de euro fiecare, iese o suma de 60.000 de euro! In plus, aceleasi surse spun ca ea mai este amfitrioana si altor petreceri private, la care incaseaza in jur de 800 de euro pe reprezentatie! Surprinzator, ele sunt si mai multe decat nuntile, astfel ca, din marturisirile apropiatilor, se pare ca duduia Pasarin ajunge si la 150.000 de euro sau, uneori, 200.000 de euro pe an!

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. In pretul asta intra si un bot sau?