Noutati :

Te gandesti tot mai serios sa incepi o afacere? Inscrie-te acum la cursurile gratuite de antreprenoriat organizate la CCIA Timis

31 iulie, 2018 - 08:28 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in calitate de partener coordonator si S.C. GAPA S.R.L. partener, continua activitatile derulate prin Proiectul SIA VEST- Suport pentru Initiative Antreprenoriale.

Proiectul vizeaza stimularea ocuparii si cresterea numarului de locuri de munca, prin furnizarea de cursuri de competente antreprenoriale pentru un numar de 360 de persoane, stagii de pratica pentru 44 de persoane, activitati de mentorat pentru 44 de persoane precum si crearea si sprijinirea dezvoltarii a 44 de noi afaceri in Regiunea Vest, care vor genera 88 de locuri de munca.

Pana in prezent, in cadrul Proiectului, au fost derulate urmatoarele activitati:
– 8 sesiuni de informare privind oportunitatile si conditiile de participare la actiunile proiectului;
– 6 anunturi pentru inscrierea la sesiunile gratuite de formare de competente antreprenoriale;
– 2 cursuri de competente antreprenoriale.

Organizatorii ii astepta pe cei ce doresc propria lor afacere sa se inscrie in grupul tinta!

Cursurile de antreprenoriat sunt GRATUITE!
Absolventii cursurilor au oportunitatea de a pregati un PLAN DE AFACERI si de a participa la concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului!
44 planuri de afaceri vor fi selectate spre FINANtARE !
Finantarea este NERAMBURSABILa in proportie de 100% !!!
Suma disponibila pentru finantarea START UP-urilor este de 6.420.240,78 lei !!!

Cursurile se desfasoara periodic, pana in luna septembrie 2018, la sediul CCIAT din P-ta Victoriei nr.3.

***

Informatii suplimentare si inscrieri in grupul tinta la sediul CCIA Timis din Timisoara, P-ta Victoriei nr.3, et.I, tel: 0732-185.285, e-mail: [email protected], Daiana Mirela BUZATU – Manager de proiect.
Website: www.cciat.ro

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...