Noutati :

Taxele si impozitele pe 2022, la Timisoara, votate din nou. ‘Scumpirile’ au ramas neschimbate

16 decembrie, 2021 - 08:01 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
6

TIMISOARA. Dupa ce a fost contestata de doi dintre consilierii locali (PSD si PNL), iar mai apoi revocata intr-o alta sedinta de Consiliu Local, hotararea privind taxele si impozitele pentru anul 2022 a fost din nou votata de alesii locali, joi.

CITESTE SI: Eroii nu mor niciodata si pacat de sangele varsat. Suporterii i-au cinstit prin mars pe cei cazuti in Revolutia din Decembrie ’89 de la Timisoara. Foto si video

Reprezentantii primariei au decis sa nu schimbe nimic din vechiul proiect, astfel ca ramane in continuare valabila triplarea impozitelor pentru persoanele fizice care detin cladiri nerezindetiale, adica folosite pentru activitati economice. Pentru ceilalti timisoreni, pentru case si apartamente in care locuiesc, proiectul prevede aplicarea unei cote de 0,10% asupra valorii impozabile anul viitor.

Majorarile au trecut cu votul consilierilor USR si cu cel al lui Raul Ambrus, dat afara de la PNL, care ii asigura lui Dominic Fritz majoritatea necesara pentru trecerea proiectelor. Amendamentele PSD, PNL si PRO Romania, care vizau unele scutiri ori reduceri, au fost respinse.

Pe de alta parte, la fel ca si in prima varianta a proiectului, s-a pastrat reducerea de 10% din suma datorata de persoanele fizice, daca aceasta este achitata pana in 31 martie.

Conform calculelor facute de administratia Fritz, din cresterea de taxe si impozite, in 2022, la bugetul local se vor aduna in plus 18 milioane de lei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 6comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. macar de am vedea si niste realizari de la baietii astia razgaiati. dar nimic pe partea aia.

  2. singura solutie viabila este ca baietii sa plece la casele lor !!!!

  3. #revolutiabuneiguvernari = marirea taxelor si impozitelor

  4. Corect ! Un municipiu ca şi Timişoara, neagreat de mitici, de fosta, actuala şi probabil, viitoarea guvernare, indiferent cine va fi, trebuie să aibă un buget bun, să nu meargă, ca orbetele, cu mâna întinsă la Bucureşti pentru orice fel de problemă. Mai mult, înţeleg că s-au mărit impozitele la apt., case, proprietate privată, folosite, închiriate la societăţi comerciale sau sunt sediul acestora !

  5. Usr a-ti vrut usr aveti, probabil peste 2 ani le vor tripla din nou

  6. Ambuci+ usr ,niste jigudii!!!!!