Noutati :

Taxa radio-tv ar putea fi scoasa de pe factura de curent! Parlamentarii PP-DD de Timis o socotesc discriminatorie

17 mai, 2013 - 11:44 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
7

TIMISOARA. Deputatii PP-DD cer anularea de pe factura de curent a taxei radio-tv. Ei considera ca masura introducerii acestei taxe pe factura de curent este una discriminatorie, a anuntat deputatul PP-DD de Timis, Adrian Diaconu.

Cerem anularea taxei radio-tv care vine alaturi de factura de curent. E o masura discriminatorie. Atunci cand scoti un jucator din piata si totul se face dupa alte norme s-ar putea sa superi pe toti ceilalti. Am vrut sa atragem atentia asupta modiului in care se atrag aceste taxe si netransparenta cu care acestea se incaseaza„, a declarat Diaconu.

In acest moment, fiecare detinator de radio sau televizor plateste o taxa care se regaseste pe factura de la curentul electric.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 7comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Aceasta masura a fost facuta pentru ca Posta Romana nu vira banii SRTV…Daca s-ar dovedi ca nici ENEL nu vireaza acei bani atunci e motiv de discutie..
  Oricum cine nu are radio-tv a depus o cerere la ENEL pentru scutirea platei acelei taxe…cu verificarea aferenta la domicliul solicitantului
  Deh se mai baga in seama un partidulet otevizat…

 2. Am incredere in PP-DD!!

 3. Stimate dobitoc,poate ne spui diferenta de bani adunati din aceasta taxa si banii care ii primesc …PLEASCA dobitocii din partide de la Buget!E ceva diferenta nu-i asa?daca partidele nu ar fi finantate de la buget ci din cotizatia membrilor ar fi vai de capul vostru!Trebuie sa-ti mai spun ca toti analfabetii de politicieni ar trebui sa mearga la…MUNCA CINSTITA?

 4. De fapt taxa asta ce insemna?Platesti pentru ca ai un tv sau un radio in casa sau pentru ca te uiti la tvr 1?

 5. Au dreptate cei din PP-DD! ce cauta aceasta taxa la ENEL?

 6. Eu ca persoana fizica nu am semnat nici un contract cu electrica referitor la taxa rtv sa mi-o retina pe factura,deci ei nu au nici un drept sa mi-o treaca pe factura.Asa ca daca vreau o platesc daca nu, nu o achit,le pot plati doar energia consumata.Aceasta taxa se plateste de 2 ori odata de fiecare dintre noi pe factura de la ire si de operatorii de cablu a 2 oara.Cei de la TVR sa munceasca sa faca programe ca lumea daca vor sa reziste pe piata nu sa fure din buzunarele noastre banii.SA dispara din peisaj ca acolo este o cloaca care sug doar bani.

 7. e un jaf in numele democratiei si nici un ales nu face nimic DE CE domnilor parlanentari si ministrii