Taxa auto a fost amanata! Nimeni nu va plati timp de un an taxa pentru masinile inmatriculate in Romania inainte de anul 2007!

Taxa de poluare pentru autovehiculele inmatriculate in Romania inainte de anul 2007 a fost suspendata pana pe 31 decembrie 2012. Asta a decis guvernul la propunerea  Ministerului Mediului si Padurilor.

Romanii au scapat de costisitoarea taxa auto dupa ce Guvernul Romaniei a amanat-o un an. Motivul invocat ar fi fost ca desi noua taxa a fost anuntata cu mai multe luni in urma, proprietarii de masini vechi nu au inteles complet sistemul si nu au avut, astfel, timp suficient sa isi vanda autovehiculele.
Taxa de prima vanzare pentru masinile vechi a fost introdusa la cerinta Comisiei Europene. Din acest an, pentru autovehiculele inmatriculate inainte de anul 2007, taxa de poluare trebuie achitata de catre cumparator la momentul primei transcrieri a dreptului de proprietate a autovehiculelor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...