Noutati :

TATUAJ cu ROCHIA albastra cu negru sau alba cu auriu, care a innebunit internetul! Cine si-a tatuat-o pe trup?

2 martie, 2015 - 10:06 PM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
0

Va rog sa ma ajutati – aceasta rochie este alb cu auriu sau negru cu albastru?”, a fost intrebarea care a dus la isteria din intreaga lume, facand ca #theDress sa ajunga printre cele mai populare hasgtag-uri de pe retele de socializare.

Oameni simpli, prezentatori de emisiune, designeri de renume, vedete ba chiar si celebritati din lumea sportului au inceput sa isi dea cu parerea referitor la culoarea rochiei.

Fotografia a fost postata de Grace Bleasdale care nu se putea decide in privinta culorii, iar imaginea a facut inconjurul lumii.

Un tanar de 24 de ani Daniel Howland a decis sa isi tatueze faimoasa rochita pe corp, in felul acesta el intrand in centrul atentiei. Tanarul mai are insa o gramada de tatuaje pe aproape tot trupul.

daniel-howland-the-dress-rochia-tatuaj

A spus ca e pasionat de tot ceea ce e la moda, intriga, naste controverse, asa ca de aceea si-a tatuat rochia.

In desenul care ii imbraca acum corpul rochia este albastru cu negru. Artistul care a realizat tatuajul pe piciorul lui Daniel Howland crede ca desenul e unul stupid. „Dar tocmai de aceea e funny, pentru ca e stupid„, a spus artistul.
Reactiile pe retelele de socializare nu s-au lasat asteptate. Unii cred ca tatuajul e o opera de arta, in vreme ce altii fac bascalie pe seama lui.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor