Noutati :

Targul Liceelor Timisene la mall! Absolventii de gimnaziu pot afla ce le ofera fiecare unitate de invatamant in parte!

17 mai, 2012 - 11:17 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0


TIMISOARA. Mii de elevi de clasa a VIII-a din Timisoara, si nu numai, sunt asteptati sa afle ce le ofera liceele din intreg judetul. Li se vor oferi informatii despre calificarile obtinute dupa absolvire, momente artistice si tot felul de demonstratii live.

Targului Liceelor Timisene – Targ al ofertelor educationale va avea loc vineri, 18 mai, in food court-ul Iulius Mall, intre orele 10.30-22.00.

”A XI-a editie se adreseaza elevilor de clasa a VII-a si a VIII-a, precum si parintilor acestora, oferindu-li-se astfel posibilitatea sa cunoasca specificul fiecarui colegiu/liceu/grup scolar. De asemenea, va oferi liceelor si grupurilor scolare din judetul Timis posibilitatea sa isi prezinte oferta educationala intr-un cadru organizat”, spune Simona Jugariu, directorul Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Timis, unul dintre organizatori.

Fiecare liceu va avea un stand unde va prezenta diverse informatii despre oferta educationala proprie (numar de clase, profil, calificarea obtinuta dupa absolvire etc.), despre resursele umane si materiale si produsele specifice activitatilor derulate cu elevii.

Evenimentul, organizat de Inspectoratul scolar Judetean Timis impreuna cu Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Timis si Centrul Judetean de Asistenta Pshipodegogica Timis, va avea deschiderea oficiala la ora 10.30.

Scopul acestui targ este sa-i ajute pe elevi sa se hotarasca in privinta liceului unde doresc sa se inscrie in vara acestui an si ale carui cursuri vor sa le urmeze incepand cu anul scolar care urmeaza.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...