Noutati :

Targul de Pasti de la Timisoara va fi in acest an in Piata Libertatii si in 4 cartiere

10 martie, 2022 - 09:59 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Targul de Pasti va tine 3 saptamani in acest an. Acesta se va desfasura in perioada 9-27 aprilie in Piata Libertatii si in patru cartiere.

CITESTE SI: Locul in care puteti consulta preturile la benzina si motorina de la toate benzinariile din Timisoara si din tara

S-a dat startul inscrierii pentru comerciantii care vor dori sa isi ia casute in cadrul targului, atat in centrul orasului, cat si in Freidorf (Piata Petőfi Sandor), zona Traian (Biserica Millenium, Parcul Regina Maria), zona Lipovei (parcul de pe str. Holdelor) si in zona Soarelui (Parcul Padurice).

Cererile se depun in perioada 11-20 martie, intre orele 10.00-13.00, la secretariatul Casei de Cultura din Timisoara, dar pot fi trimise si online, pe adresa de e-mail [email protected]

Pot participa:
• Persoane fizice: mesteri populari, artisti plastici, ce realizeaza si comercializeaza produse handemade si de arta mestesugareasca, in special specifice sarbatorilor pascale: oua incondeiate, icoane pe sticla si lemn, sculpturi in lemn si piatra, aranjamente florale, obiecte decorative, obiecte de ceramica, produse artizanale, obiecte de sticla etc.;
• Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, II), producatori sau comercianți de produse nealimentare, specific pascale;
• Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, II), producatori  sau comercianți de produse alimentare (pasca, cozonac, kurtos, placinte, langosi, prajituri, dulceturi de casa, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food).

Vanzarea in cadrul Targurilor de Pasti se va face atat la casutele de lemn ale primariei, cat si in food-trucks.

Taxele de participare  difera, in funcție de natura activitații desfasurate si de produsele comercializate. Artistii plastici si mesterii populari nu platesc taxe de participare. Scutiti de taxa sunt si comercianții care desfasoara activitați in cartiere.
Formularul-tip de inscriere si regulamentul targului se pot descarca de pe pagina de facebook a Casei de Cultura si de pe www.primariatm.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. OT, fiv-ar autorii de ras! Corect se spune Targul de Paste, nu de Pasti. Cand faceti urarea specifica sarbatorii spuneti ‘ va urez Pasti fericit’?? Daca da, atunci sa pasteti toti fericiti in pristia voastra si poate mai dati pe la scolile pe care pretindeti ca le-ati absolvit ca sa va laudati cu diplomele care valoreaza fix cat cunostiintele voastre de limba romana! Pfui….